Cukros vízet miért adnak a babának a kórházban?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 21:07
1/6 anonim válasza:
Amíg az anyukának nincsen teje, addig ezzel etetik a babát! Mondjuk nem értem mért nem adnak nekik tápszert!!
2/6 anonim válasza:
Egyrészt a folyadékpótlás végett, másrészt a cukor felviszi a vércukrát. Persze csak addig, amíg nincs rendes anyatej. Sokan ellenzik, mert elvileg az előtej, a kolusztrum elég a babának. Én szoptattam, de kevés volt neki az előtej, mert pirosat pisilt a babám, és kellet neki adni vizet, nehogy kiszáradjon.
3/6 Kiki01 válasza:
Mert a kolosztrum is cukros. Egyébként ahol én szültem ott a 2 naposnál idősebb babák már tápszert kapnak.
4/6 anonim válasza:
Én nem adtam neki, mert nem igazán fogadta el és nem is erőltették. Hát annyira besárgult 3. napra, hogy kis híján bent tartották.
5/6 anonim válasza:
én babám azért kapott 2 és 3 naposan mert cukros voltam, neki picit felborult és remegett mint egy kocsonya :( párszor megitatták cukros vízzel, egyből el is aludt, de nagyon ijesztő volt mikor remegett :(
6/6 anonim válasza:
Kórházba került a fiam 10 hónapos korában, és volt ott egy baba, aki 6 hónapos volt, ha jól emlékszem, de újszülött méretei voltak. Mondta a nagymamája, hogy hiába eszik rengeteget a baba, nem tud fejlődni, mert a bélrendszerében valamilyen baktérium van, ami "eleszi" előle a táplálékot. Na neki adtak cukros vizet tej/tápszer helyett, amikor éhes volt, hogy mintákat tudjanak venni a baktériumból. Szegényt nagyon sajnáltam, mert ezt a cukros vizet is 8 órák elteltével kapta, addig pedig mesterségesen altatták.:(
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!