"Harapós" a babám! Hogy szoktassam le róla?
sziasztok! 9 hónapos kisfiamnak 7 foga van és kb. 3 hete az a hobbija, hogy engem igyekszik megharapni (mást is, csak legtöbbször én vagyok a lehetséges célpont). ha sikerül neki nagyon durva, fáj, már kék-zöld fognyomok vannak rajtam. hiába van rágókája stb. persze rág mindent amit ér, de úgy tűnik legszívesebben minket csócsálna. persze ha felüvöltök kínomban, csak vigyorog.
igyekszem nem műsort csinálni neki ilyenkor, de annyira kis orvul tud támadni, hogy hirtelen csak az éles fájdalom és öntudatlanul is feljajdulok (pl. viszem pelenkázni, ő meg vállon harap).
Hogyan szoktassam le? volt már valakivel hasonló?
Köszönöm ha adtok tanácsot!
Köszi, hogy válaszoltál! igen, amúgy nagyon nagyon cuki kis dög :) időnként -ha előre látom, mire készül- le is tudom beszélni, mondom, hogy nem szabad. a vacakja úgy tesz, mintha nem is akart volna harapni! csak megnyal. (ez kb. 10-ből 2 alkalom) aztán amikor nem figyelek, jön a hari. de nagyon durva 7 foggal! :)
tudom, hogy szinte folyamatosan fogzik, zavarja is az ínye, de tuti, hogy élvezet is van a dolog mögött. szerencséje, hogy imádom :)
Köszönöm Neked is, kedves Második válaszoló! megfogadom a tanácsodat! próbáltam hasonlóan csinálni, de eddig nem sok sikerrel. próbálok szigorúbban. igazából legtöbbször nem tudok nevetni, mert marhára fáj :)
és hagyni sem akarom, de nagyon ügyesen megtalálja az alkalmakat.
mindenesetre igyekszem, köszönöm!!
Oh, a lányomnak 2 hónaposan kibújt az első 2 foga, most 16 hónapos és azóta folyamatosan célbaveszi a vállam a fogaival. Neki tetszik, mert azt hiszi Nekem is jól esik.
Általában olyankor kezdi a harapdálást, amikor már teljesen ki van készülve, fáradt és aludni kellene.
Kellemes babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!