SOS! 2 hónapos oltástól lázasodhatott be a babám 2,5 nappal később? volt ilyen másnak is?
az a baj, hogy más betegsége is van, ami miatt láz esetén szaladni kell a klinikára. most nem tudom, hogy ez a láz mitől van, a klinikán viszont hétvégén csak ügyelet van, potyára nem akarom hurcolni.
ja, és tegnap volt épp vizelet vizsgálata, ami tökéletesen egészségesnek mutatta.
köszi!
ez jó hír.
próbálom majd hívni az orvost, de szombat is van, meg korán is... nem tudom, mikor sikerül elérni.
mindenesetre ez jó hír, hogy okozhatja az oltás.
vese. gyakorlatilag vizeletreflux.
a doki még mindig nem elérhető...
reggel 38.6 volt popsiban, fél kúppal most aztóta alszik. ahogy ébred, mérek, ha még mindig lázas, akkor irány a klinika.
Azóta hogy van a pici? Keress meg egy homeopata gyermekorvost mihamarabb, hogy segítsen kivezetni az oltás mellékhatásait. Interneten fogsz találni. Akkor is ajánlanám, ha már rendeződött a hőmérséklete, és minden oltásnál használjatok majd hasonló kivezetést.
Ha tápszeres is, akkor hidrolizáltat kapjon és konzultálj dr. Gyarmati Andreával ez ügyben, lehet -e valamivel helyettesíteni, vagy más tápszert adni. A vese problémán javíthat a tej elhagyása. Ha már a kórházban vagytok és olvasod, akkor főleg konzultálj sürgősen egy homeopata gyermekorvossal (pl. Dr. Sík Ildikó)
na, a hétvégét a klinkán töltöttük, de nem jöttek rá, mitől lázas. 3 éjjel is felszökött a láza, a leletei tökéletesek.
szerintem biztosan a védőoltás hatása volt.
homeós vonalon már rajtavagyok...
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!