Csajok! Ti hogy látjátok? Korai?
Sztem korai de nem vagyunk egyformák!
Gratulálok:)
Nekem nagyon korai lett volna.
Mondjuk mi már a másik véglet vagyunk, nálunk 9 év a korkülönbség, de ezt én így érzem jónak.
Nem vagyok a türelem bajnoka, ezért sem kartam kicsi mellé egy picit.
mindenekelőtt Gratulálok! Egy biztos, nagyon fárasztó lesz, de jó lesz! ha már most ezen gondolkozol, hogy jó vagy rossz-e ez, akkor meg fogod oldani őket együtt:-)
Az én környezetemben van ilyen, akinél hamar jött a kistesó. Nagyon boldogok, a gyerekek jól elvannak, viszont minden mozdulatuknál figyelni kell. A nagyobbik ölbe kapná a kicsit, azt hiszi eheti azt a fincsit, amit ő, stb:-) Ugyanakkkor jó is, mert ki tudsz szaladni 2 percre ha dolgod van, mert eljátszanak együtt azért:-)
szóval mindent bele, jó lesz hidd el! nézd mindenképp a jó oldalát: nem mentek ki az első gyerek ruhái a divatból:-))) na jó, nem viccelődök:-) Egy mindenben támogató férj aranyat ér. Ha ez, és a nyugodt családi légkör megvan, semmitől ne félj, minden kialakul, és hidd el, hogy segíteni fog a nagytesó. ő ettől talán még "nagyobb" is lesz egy kicsit:-)
szia! én is most várom a tesót, 14-15 hónap lesz a korkülönbség :)
először én bepánikoltam, főleg, hogy nem terveztünk még egy babát (gyógyszert szedtem), aztán elkezdtem látni az előnyöket is. igen, nehéz lesz, de a gyerekeknek nagyon jó lesz a kis korkülönbség. és nekem is jó lesz így, mert őszintén szólva később én már nem vállaltam volna babát (ha visszamegyek dolgozni, nem vállaltam volna újrakezdeni a babázást).
már nagyon várom, hogy négyen legyünk :) és persze -amint látod- igyekszem csak pozitívan gondolkodni :)
szia!
Nálunk 11 hó különbség van,a a kicsi 1 hós, a nagy 1 éves. Nem állítom h könnyű,mert azzal hazudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!