Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet gyógyítani az...

Hogyan lehet gyógyítani az ekcémát? A ti babátoknak volt?

Figyelt kérdés
Azt hiszem a kislányom lábain ekcéma van. Piros, érdes felületű. Több folt is van, egyenként kb 20ft-os nagyságúak. A gyermekorvos ma nem rendel, így legközelebb csak hétfőn tudom elvinni. De addig mit csináljak? Mivel lehet kenni? Nem viszket neki? 9,5 hós.
2012. júl. 20. 11:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs polár plédünk. Szőnyegen mászik. Nem izzad hozzá semmilyen anyaghoz. Ha irritálná a bőrét a fürdető, akkor nem kellett volna már hamarabb előjönnie? Nem értem. :(
2012. júl. 20. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia! Linkelem az oldalt, ill. azt a krémet, amit én már próbáltam, és bevált!

[link]

2012. júl. 20. 22:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 21. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ennyi idő kellett, mire besokallt a bőre. Az biztos, hogy ekcémás bőrre nem használnék semmiképp Johnsonst.
2012. júl. 21. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Hú, a Lukács-féle krémek állítólag nagyon jók! Nem tudtam, hogy van ekcémára is.
2012. júl. 21. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Kicsit Off.

Bizony, nagyon jók! Viszont a legjobbat (Kék Kenőcs) sajnos most egy darabig nem lehet kapni. Gyógyszertárba akarják vinni, és az eltart egy darabig. Addig pedig nincs! :(

Azután meg ki tudja, mennyibe fog kerülni.

Én már többfajta terméküket próbáltam, anyukám is, és mind nagyon szuper!!!

2012. júl. 21. 23:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam, hogy mitől alakult ki. Végül sikerült rájönni! Az apja esténként beleülteti az ölébe amikor beáll az udvarra a kocsival. És ilyenkor érintkezik csak a lába akármivel. Mióta nem ülteti be, azóta a foltok is elmúltak. :)
2012. aug. 2. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!