Fogzás miatt nem alszik szerintetek? Mit lehet tenni?
Hát valami van az tuti, mert amit leírtál az NAGYON kimerítő!!!
Mit eszik vacsira?Éjjel nem lehet, hogy éhes vagy szomjas?Kifárasztod napközben?(kergetőzés, játszótér..stb.) Miben alszik?Nincs melege?Vagy nem fázik?
Ha fogzik én este megpróbálnék neki Nurofent adni, nem kell egy egész adag..csak egy felet.Én szoktam fogzásnál a legkritikusabb 3 napban, amikor nagyon fáj neki.
Ezt mondtad már a gyerekorvosnak?Gondolom nemsokára mentek a 15 hós oltásra, szerintem kérdezz rá erre.
Én lányomnak vannak időszakai (pl mostanában), hogy hagynom kell este 10-10.30-ig rohangálni, aztán kirakom az ágyunkra a hálózsákját és ő jelzi ha álmos, akkor kicsit még nálunk összebújunk(persze apa ilyenkor már alszik), és aztán irány az ágy.Mondjuk ezt elég hosszú idő volt kialakítani így.Ja és az én lányom 18 hónapos.
Az íny kenegetés meg kb 3 percig ér valamit, inkább tünetet kezel, de a problémát nem oldja meg. :(
Hát igen, elég durva, éjszaka van amikor percek kellenek, mire rá tudom venni magam, hogy kikeljek az ágyból, csak nézem a plafon megkövültem. :S
Vacsit velünk eszik, kenyér, felvágott, utána tápszer, ma már azt is próbáltam, hogy adtam neki tápszert 2-kor, de utána is folytatódott a dolog, úgyhogy nem valószínű az éhség. Az tuti, hogy álmos, ásít, szem dörzsöl, próbál is elaludni, de nem sikerül neki. Gondoltam én is az öltözésre, de meg szoktam nézni a nyakát, nem izzad, nem is fázik, ált. egy rövid ujjú body-ban van és egy hosszú nadrágban, zoknit letépi magáról, de kellemes meleg mindig a lába.
Nurofent megpróbálom, van itthon, hátha valamennyit nyerünk vele. Már csak egy végigaludt éjszakának is iszonyatosan örülnék, sőt már annak is, ha csak 1-szer kelne, vagy bármi.
Igen megyünk majd a 15 hós oltásra, úgyhogy ha addig is ez áll fenn, rákérdezek a dokinál, de olvastam olyat is, ahogy a gyerkőc foga hetekig jön, nálunk ez már fennáll, szóval azért drukkolok, hogy az a negyedik kibújjon végre. Csak mivel későn indult nála a fogzás, félek tőle, hogy nem sok szünet lesz az újabb tortúráig. :S
Hát igen ha ennyire későn indult a fogzás, akkor esélyes hogy több fog jön egyszerre.Én lányomnál teljesen normál időben jöttek eddig a fogak, most még is 1 hónap alatt ki jött 3, és igen kimerítő volt.Biztos a babád is nagyon fáradt egyébként, ez a nem alvás nekik sem jó.Mikor lányomnak ki jön 1 foga, akkor utána napokig van, hogy napközben 3szor alszik és az éjszakát is átalussza, annyira kimerül szegénykém.
Tuti jó tanácsot nem tudok adni..mindent ki kell próbálni!!!
Kisfiam csinálta ugyanezt, kb ugyanekkor... őt is a fogzás bántotta. Cataflam cseppeket adtam neki a doki tanácsára esténként. (ahány kiló annyi cseppet kaphat naponta 3x)
Az ínyét ő sem engedte kenegetni.
Szia!
Nálunk is ez van, és képzeld! Ő még csak 5 hónapos sincs!!!! És már 3 foga van!!
Ő kezdetektől sírós, és hiperérzékeny baba. Túl vagyunk az üvöltős hasfájáson, nekem császárom volt, nem volt egyszerű, most meg 4 hós kora óta fogzik.
Nálunk is van ez az éjszaka ébred, és semmi sem jó, sír, nyöszörög, stb..Ha etetem, itatom, az sem válik be. Kenem neki dentinoxal, kipróbáltuk a viburcol kúpot is, kap néha nurofent is, de eddig nem sok sikerrel jártunk..:((
ma 13:34
Kedves apuka!(ha tényleg az vagy)
Az ember azért tudja mivel jár egy gyerek!Kialvatlanság, szaros pelusok, sírás, aggódás..stb.Ilyen pici gyereket még nem fogja érdekelni a tárgyalásaid, hisz jelenleg a legnagyobb gondja ha éhes, szomjas vagy fáj valamije.Nevelni még később kell, most gondoskodásra vágyik.De ha gondolod hagyhatod egész éjjel sírni, de azzal semmivel sem vagy előrébb.
Hiába pattog bárki...ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!