Lilien név hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Furának találom, hogy a Lili és a Liliána nevek benne vannak a 100 leggyakoribb nevekben, viszont a Lilien nem. Nekem ez sokkal jobban tetszik, ti hogy vagytok vele? :)2012. júl. 20. 02:08
11/18 anonim válasza:
Megint a 7-es vagyok:-) Oké, elgondolkodtam, nem olyan durva név a Lilien, de attól még a gyerekemnek nem adnám:D Magyar gyereknek főleg, külföldinek se nagyon adnám ezt a nevet, mert vannak sokkal szebbek!!
12/18 anonim válasza:
A Lili, Liliána, Lilianna tetszik, de spec. a Lilien meg kicsit sem.
13/18 anonim válasza:
Az én lányomat Liliennek hívják...és a mai napig ez a kedvenc női nevem. Szerintem a Liliána olyan Oroszos..nem tetszik. A Lili addig jó amíg pici a gyermek. (Anna a második neve, ha jobban tetszik majd a lányomnak ha idősebb lesz akkor eldöntheti melyiket használja)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Nekem a Lili csak becézésnek hangzik, a Liliána idegennek (lehet, hogy velem van a baj, mert ti azt írtátok az a magyaros :D), és a Lilien olyan szép lágynak, nőiesnek tűnik számomra.
2012. júl. 20. 15:04
15/18 anonim válasza:
Én imádom, ebből is látszik mennyire különbözünk...:)
A kislányom Lilien, nagyon illik rá a neve, nem bántam meg egy percre sem, hogy ezt kapta.
16/18 Bejnisz válasza:
Szia!
Nekem nagyon tetszik ez a név! Olyan kis édes. :) Emellett nőies, és kimondani is lágy hangzásu. Lilien. :)
Egyből egy csodálatos virág jut róla eszembe.
Biztosan nagyon édes kislányod lesz. :)
Boldog babázást!
17/18 anonim válasza:
Nekem is a Lilien tetszik ebből a háromból, sőt nekem Lilienn formában tetszik a legjobban, ez viszont nem anyakönyvezhető.
18/18 anonim válasza:
Szia! Mi kislányunk is Lilien lesz ha lány lesz :) Nekünk tetszik, olyan különleges, lágy, magába szép név, olyan titokzatos vagy nemtudom ezt így elmondani.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!