Kedves Anyukák! Leírnátok egy 6 hetes baba napját? Napirend van már esetleg? Mennyit eszik, alszik, mozgása, figyelme?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 12:42
1/3 anonim válasza:
Persze van napirendje a kezdetektől fogva.3 óránként eszik,éjszaka csak egyszer kel fel enni.éjfélkor etetem,aztán 4-kor és nem kel csak 8-kor.ezután 3 óránként kel enni.Szerencsések vagyunk,mert ez már a kezdetektől így állt be,azóta tartjuk.2 kajcsi között egyre többet van fel,figyel,"beszélget"...:-)
2/3 anonim válasza:
Nálunk még nincs napirend, illetve alakulgat. Igény szerint szopizunk, de közelít a 3 órához a gyakorisága. Éjszaka egyszer kel fel, 3 és 4 között, aztán már csak 7-8 körül. Reggeli után játék van, gyermekdalokat hallgatunk énekelem közben, ezt nagyon szereti. Játszószőnyeget még csak próbálgatjuk. Kicsit van hason is, szépen emelgeti a fejét. Aztán leteszem pihenőszékbe és jön a házimunka. Rendszeresen követ a szemével, majd talál magának mindig valami néznivalót. Vagy szundizik egy órát és ismét kajszi vagy nem és úgy kaja. Délután hosszabban alszik, akár 3-4 órát is. Ébredés után szopi ismét és fürcsiig játék. Mérni már nem szoktam, hogy mennyit szopott.
3/3 anonim válasza:
3 gyerek
3 különböző napirend :-)
az egyik más születésétől a másik csak 3 hónaposan a 3ik csak 8 hónaposan állt "rendbe" :-) mennyit ettek? passz nem mértem egyiket sem szopiztak annyit amennyit kellet nekik :-)
mozgás a fiam lusta volt a nagylány kész sajt kukac a kicsilány a kettő között
de figyelgetnek mozdítják magukat a hangom felé :-)
alvás a nagylányom alig alig a fiam szinte egész nap a kicsilány össze vissza hol egész nap fent volt hol egész nap aludt
szal kész káosz mind a 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!