A rózsaszín Szentkirályi víz valóban babavíz?
Figyelt kérdés
Akkor számíthatok arra, hogy nyaralásra azt vigyem? Itthon csapvizet forralok, de ez utazáskor kevésbé megoldható, az egyéb babavizek meg méregdrágák, nálunk ráadásul kiszámíthatatlan a fogyás, mivel csak kiegészítünk időnként szopizás mellett. Használhatom az ásványvizet?2009. júl. 14. 08:13
1/7 anonim válasza:
Igen, a Szentkirályi adható és minden olyan ásványvíz, ami alacsony ásványi anyag tartalmú pl. Nestle Aquarel Cédrus, a narancssárga Óbudai vagy a Jana.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez jó hír! Köszönöm szépen!
2009. júl. 14. 08:33
3/7 anonim válasza:
én is azt használom:)
11 hós baba anyuja
4/7 anonim válasza:
Én azt adom a babámnak születése óta. A lényeg az hogy alacsony legyen benne nitrát és nitrit, a szentkirályiban nincs is!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is! De ennyi erővel akkor a rózsaszín Balfit is adhatnám? Abban Nátrium, Kálcium, Magnézium, Hidrogén-karbonát, Lítium van. Összesen 1803mg/l. Nem értek a kémiához! Szerintetek?
2009. júl. 14. 11:25
6/7 anonim válasza:
Az nagyon sok! A Jana babyben van 464 mg/l. Olyat vegyél, amiben 500-600 mg/l van max és alacsony a nitrát, nitrit vagy nincs.
(első voltam)
7/7 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm még egyszer!
2009. júl. 14. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!