Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért adhatnám el?

Mennyiért adhatnám el?

Figyelt kérdés

Van egy Fisher Price esőerdős játszószőnyegünk. Sajnos hiányzanak róla a játékok 1 kivételével, meg egy kicsit meg van karcolva a teteje.

Mennyiért tudnám eladni?

2012. júl. 18. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Max, de nagyon max 500ft. Játékok nélkül nem sokat ér. Ráadásul sérült. Én még 500-at sem adnék érte.
2012. júl. 18. 09:51
 2/12 A kérdező kommentje:
500? Tudod, hogy eredeti áron mennyibe kerül?
2012. júl. 18. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Tudom. De nincs rajta játék, és sérült. Gondold magad a másik fél helyébe. Te adnál több ezret érte, mikor még utána kis játékokat kell rá beszerezni, és sérült is?
2012. júl. 18. 09:57
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Több ezerért újat lehet már venni. Nem egy lestrapáltat.
2012. júl. 18. 09:58
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Hát én max.egy ezrest adnék érte!

Hiába FP, ha hiányoznak róla a játékok! Ha a vevőnek mákja van, akkor otthoni játékokat fel tud rá aggatni!

De ennyi erővel meg leteszi a gyereket a földre és kifeszít fölé egy zsinórt, amire rárak játékokat!

Én értem,hogy drága volt, de egy mercit sem vennék meg 5 millióért, ha a motor, meg a kerekek hiányoznak belőle!

2012. júl. 18. 09:58
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem hirdesd meg 1 Ft-ért és tartson kb 2 hétig az aukció, ha szerencséd van akkor felsrófolják az árát. Van, hogy csak nézek, hogy egyesek mennyit képesek kiadni valamiért ami márkás még ha sérült is, mikor ott vannak a kevésbé ismert márkás dolgok sértetlenül.

Lehet szerencséd és elmehet egészen sokért ( a FP termékekre harapnak az emberek).

Viszont ha a kikiáltási ár már több 1000Ft nem hiszem, hogy akár 1 licit is lesz rajta. Személy szerint én sem adnék érte sokat :(

2012. júl. 18. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
nekünk is ilyen volt. és hibátlan...így sem ment el túl sokért!személy szerint én sem adnék érte 1000 ft-nál többet ,de lehet annyit sem!megkérdezhetem hová tűntek a játékok róla??nem tudod megkeresni esetleg??és máris többet érne!
2012. júl. 18. 10:37
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát majd kiderül... Én sem ilyen 10ezer forint körüli összegre gondoltam, de az az 500ft szerintem nagyon kevés érte.

Ugyanúgy zenél és világít egyébként, ezzel a résszel nincsen baj.

2012. júl. 18. 10:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs hogy hol vannak a játékok :(
2012. júl. 18. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Tedd fel 1 ft-ért, és adj meg egy minimálárat, amennyit te szeretnél érte kapni. És a max időt add meg rá. Ha nem éri el az árat, akkor nem kell oda adnod ugye, és legalább már lesz fogalmad róla, hogy mégis mennyi pénzre van esélyed. És legközelebb ahhoz igazíthatod az aukciót, pl. kiírod 2-3000ft-ra. És talán megveszi valaki.
2012. júl. 18. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!