Mennyiért adhatnám el?
Van egy Fisher Price esőerdős játszószőnyegünk. Sajnos hiányzanak róla a játékok 1 kivételével, meg egy kicsit meg van karcolva a teteje.
Mennyiért tudnám eladni?
Hát én max.egy ezrest adnék érte!
Hiába FP, ha hiányoznak róla a játékok! Ha a vevőnek mákja van, akkor otthoni játékokat fel tud rá aggatni!
De ennyi erővel meg leteszi a gyereket a földre és kifeszít fölé egy zsinórt, amire rárak játékokat!
Én értem,hogy drága volt, de egy mercit sem vennék meg 5 millióért, ha a motor, meg a kerekek hiányoznak belőle!
Szerintem hirdesd meg 1 Ft-ért és tartson kb 2 hétig az aukció, ha szerencséd van akkor felsrófolják az árát. Van, hogy csak nézek, hogy egyesek mennyit képesek kiadni valamiért ami márkás még ha sérült is, mikor ott vannak a kevésbé ismert márkás dolgok sértetlenül.
Lehet szerencséd és elmehet egészen sokért ( a FP termékekre harapnak az emberek).
Viszont ha a kikiáltási ár már több 1000Ft nem hiszem, hogy akár 1 licit is lesz rajta. Személy szerint én sem adnék érte sokat :(
Hát majd kiderül... Én sem ilyen 10ezer forint körüli összegre gondoltam, de az az 500ft szerintem nagyon kevés érte.
Ugyanúgy zenél és világít egyébként, ezzel a résszel nincsen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!