3 hetesen mennyi ideig szopizott a babátok? 45 perc tényleg nagyon sok?
Figyelem és nem nyammog, hanem nyel még a végén is. Csak nagyon lassan eszik, most lett 3 kilós, 2,5-el született. Az elején 5 percekig bírta és mindig elaludt. Most már rendesen eszik, nem alszik el, ha igen, rögtön ébresztem, ha nem megy, elveszem a cicit, nem alszik rajta soha.
De 20-20 perc alatt lakik jól (még soha nem etettem túl, nem bukott még soha), mert sokat pihen egy egy nyelés között.
Volt, hogy 10-10 perc után elvettem a cicit, de sírt és 20-30 ml-t simán még bevágott lefejtből.
Ezért nem tudom mit tegyek. Ha csak 10-10 percet engedek, akkor pótolnom kell, mert nem lakik jól, de akkor ellustul és rákap a cumisüvegre.
Ha 20-20 percet engedeek, az nagyon lassú, fáj a cicim és az egész napunk egy folyamatos szopizás. :(
Egy bajom van a lassúsággal, hogy van egy 2 és fél éves lányom is, és szegénykémre alig marad idő, a hosszú szopik miatt. :( De majd csak gyorsabb lesz valamikor. Ő tápszeres volt sajnos, ezért van sok kérdés bennem.
Váltogatom a szoptatós pózokat, és az egyiknél tényleg nem annyira van a cicimen jól a baba, de úgy érzem abban a pózban tudja a legjobban kiüríteni a cicimet azon a részen, ahol néha becsomósodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!