A babám egy hónapos. Hasfájós és van úgy. hogy az egész napot átsirja. Aludni pedig a mellkasomon tud. Mit tegyek?
Szia.
Nálunk ugyan ez volt a helyzet.A hasára próbálhatsz sabsimplex-et,infacolt,stb...Nekünk eggyik sem vált be.Az idö megoldja.Kb.3 hónap.Az e´n lányom is sokszor a mellkasomon aludt,sokan lehurrogtak érte,de engem nem érdekelt.nincsen abban semmi rossz.Mára aRebeka 14 hetes,egyedül alszik,a kiságyban,megszokta minden sírás nélkül.2ho´napos koráig tartott a velem alvás,(mert én is fáradt voltam már)
Ha gondolod írj privit,és leírom,hogy nálunk mi hogyan volt.
BOCSI EZ LEMARADT:
Próbáld maszírozni a hasát,körkörösen az óra járása´nak megeggyezöen.Majd told a kis lábát a hasához,és vissza.
Ami nekünk segített,az a cseresznyemagos tasak megmelegítve.ne közvetlenül a hasára tegyed.Próbáld kispokrócba szorosan "bebugyolálni",mint a pólyába,vagy ha van pólyád akkor abba.Rebeka szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!