A gyógyszertári kevert popsikrémből többféle létezik?
Figyelt kérdés
Nekünk mindig ezt a büdös halszagút adják a patikában. Kis tégelyben van. Nagyon jó, de a szagától felfordulok! Tud valaki valami más illatút amit patikában kevernek ki???
Mi a neve?
Sajnos a márkás (Sudo, Johnson's, Nivea) és társaiktól vérvörös a babám feneke.
2012. júl. 17. 19:17
11/16 anonim válasza:
Nekünk vanília illatút ír fel a doktornő már az első naptól
12/16 anonim válasza:
7-es vagyok, előszedtem a mi kikevertetett popsikrémünk receptjét, de olyan csúnyán írták, hogy nem tudom elolvasni. ha befotózom, az jó? vagy 1-2 héten belül megyünk dokihoz, vele elolvastassam?
13/16 anonim válasza:
Ha elolvastatod a dokiddal,azt megköszönöm!
Várom majd akkor!Köszi előre is!
14/16 A kérdező kommentje:
Én is várom azért... De érdeklődök még a gyerekorvosnál. ;-)
2012. júl. 19. 17:03
15/16 anonim válasza:
no, megvan a gyógyszertári popsikrém recept. ez 30 évvel ezelőtti, szerintem sokkal jobb mint a mostani. ha felíratja az ember a dokival, akkor ugyanúgy féláron keverik ki a patikában.
remélem, már jó olvasom:
acidi bonici 5,0
ol.jecon's 15,0
glycerini 15,0
cera alba 10,0
ceraceum 10,0
ol.heli authi 45,0
16/16 A kérdező kommentje:
Oh, köszönjük! ;-)
2012. aug. 14. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!