Ki mikor adott babájának banánt és hol vette?
5 hónaposan kapott először, barackkal, almával turmixoltam.
Banánt szerintem mindegy hol veszed, itthon nem terem:)
Igen, szerintem is teljesen mindegy, hogy hol veszed.
De! Az én védőnőm azt mondta, hogy a legújabb ajánlások szerint 1 éves kor alatt nem ajánlott. Én a nagyobbik gyerekemnek elég korán adtam, elsők közt, mert csak utána mondta. A 2.-nak viszont nem adtam, csak 8 hónapos korától, úgy, hogy a közepét kikapargattam, mert a magok erősen allergének, állítólag. Na, ezt már többször leírtam, mindig lehurrogtak, most is várom a lepontozást.
Boltban, piacon vettem. Volt, hogy magában kapta turmixolva, volt, hogy más gyümölcsökkel, keksszel vagy esetleg zöldséggel kapta.
Mai napig szereti, de csak pépesítve. Egyben utálja..
ma 13:36
Én nem hurroglak le, csak eszembe jutott, hogy ezt amit írtál elfelejtettem írni!! :D De azok kis magok egyébként, ami hasfájást is okozhat, és ezért igen ki kell kaparni, illetve kiszedni, mert ha félbe vágsz egy banánt szinte kiesik belőle.Tudom mert én is ezt csináltam. :)
6 hónapos kora óta felet reggel vagy este,nem csinál szorulást a kislányomnál.
Magozni ,ugyan már ,muha haaaa
Ha bírja eszi ha nem nem kap ,nem létszükséglet a banán.
Ez nem úgy van, hogyha bírja eszi, ha nem bírja nem eszi. Most ki sem derül. Aztán majd felnőtt korában nem tudod miért allergiás a pollenre, macskaszőrre, parlagfűre.
A védőnőm szerint konkrétan a parlagfűvel keresztallergén a banán.
csak mert egy ismerősöm bio banánt vett, komolyan
:-)
lehet a banán előtt még megpróbálunk valami édesebb almát vagy valamilyen zöldséget
mert a barack meg a nyári alma nem nagyon megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!