9 hónapos babátok mit tanult meg eddig utánzással?
Figyelt kérdés
Az én kislányom tapsol, és amióta megtanult integetni, szinte állandóan ezt teszi :-) De sem a nyelvkidugást, sem puszit (bár azt próbálgatja), sem hasonlódolgokat nem akar utánozni.2009. júl. 13. 17:24
1/7 anonim válasza:
Az én kisfiam 9 hós és kb. 1 hónapja küldi a puszikat.Integetni meg mégcsak most kezdett el.Ha valaki köhög ő is próbálja utánozni. Tapsolni 2 hete kezdett.
2/7 anonim válasza:
Az enyém meg kizárólag a nyelvöltögetést tudja.
3/7 anonim válasza:
8 hós lesz a fiam, először integetni tanult meg, alig múlt 6 hós. A puszi nála a behapom az álladat dolog, hangokat utánoz: z, köhögés, sikítás stb. Nyelvkidugás még nincs. Ha megkérdezem hol a kutya integet neki.
4/7 anonim válasza:
Az én babám fiu, 8 és kéthetes. Lámpát , kapcsolot tekintetével már pár hete megmutatja. De a falon a babás képet is ha kérezzük odda néz így sok mindenttekintetével megmutat.Neki a kedvenc ídötöltése hogy kézben vigyük körbe körbe és végig nézi tapogatja a lakás dekorácioját + ajtó , kilincs, csecsbecsék és ha kérdezük odda is néz külön külön mindre.Nagyon dumálos sok szót ismétel, v. elsö betüit kimondja. Lámpa, va-va, cica, pipi, ott, baba, papa. Nem minden nap mondja de már tudatosan kiejti.Csirkére -pipi.Felhivom a figyelmét akkor ránéz a fákra, fujaszél , madár az égen stb. Integetni nem tud , puszit se.Ha hívjuk akkor megmozdul és döl arra. Sikitozni is megtanitottuk, és morogni is.Babakocsiba is jól tudunk labdázni mert elkapja a kezével és utána elengedi így kigurul a labda.( ezt most tanitottam)A nyelv ki dugást, köhögést már mi el is felejtettük azt korán kezdtük.Mászni még nem tud de probálkozi, helyet tud váltaztatni hason csúszva.9 kg.és 74 cm.
5/7 anonim válasza:
19:47 vok. még tapsol is de azt inkább magátol nem kérésre ,csipcsip-csókát most probálja.Ha én énekelek- neki kérem hogy ö-is énekeljen akkor kitartóan áriázik. Olyan édi.
6/7 anonim válasza:
Az én kisfiam tapsol, integet csip-csip csókázik, mutató ujjával mutat arra ami neki kell, mutatja a kis kezével hogy gyere, mutatja a pociját ha kérjük a fejét és a kukiját, puszit küld és ha kérden tőle milyen volt a hami cuppog a szájával. Tényleg nagyon édik ilyenkor
7/7 anonim válasza:
mi azt tanitottuk meg neki először hogy evés után hmmmmm , ezzen :) mert hogy azt jelenti hogy finom.)most akkor is csinálja mikor eszik. 9 hos 1 hetes. pápázik, és integet mást nagyon még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!