Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik hogy egy baba nem...

Létezik hogy egy baba nem jelez ha nem elég neki a tej, de közben enne még szívesen?

Figyelt kérdés
5800 gramm és szerintem mostanra nem elég a tejem:puha a mellem és megpróbáltam szopi után fejni és 10! milli jött ki.Üvegből inni nem tud,adtam neki szopi után tejpépet de azt sem fogadta szivesen.Próbáltam elkezdeni a hozzátápit az is sikertelen.Tejpépből max.40-et eszik,fele az előkén,a baracktól meg üvölt mint akit kínoznak.póhárból is itattam,attól meg öklendezik.Már kezdem feladni,segítsetek.Most akkor elég a tej vagy nem.Mióta meleg van képes 4,5 óránként enni,ha kínálom üvölt a cicin.
2009. júl. 13. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, szerintem elég neki. A kisfiam 6,5 hósan 8600gr., 75 cm. 3 hete kezdtem csak el a hozzátáplálást, addig kizárólag szopott. Ő pl mindig csak 100-120 között szopizott, mégis jobban fejlődött a kortársainál. Lehet ezért a kijelentésért most megköveznek néhányan, de igenis van olyan, hogy valakinek táplálóbb a teje, így elég kevesebb is a babának. Nekem pl a lefejt tejen a hűtőben a kicsapódott tejföl, vagyis zsíros rész: 50ml tejen kicsit több, mint fél cm. Ez nagyon soknak számít. Ha a babád szépen fejlődik, és nem kér enni, ne tömd, mert rosszul sűlhet el a dolog.

Boldog babázást, és nyugodt, örömteljes szoptatást kívánok Neked továbra is!

2009. júl. 13. 16:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég a tej. A puha mell és az, hogy evés után nincs sok tej csak azt jelenti, hogy pont elég neki, de emiatt se aggódj, ha több kéne neki gyakrabban akarna szopni és így meg is növekedne a tej mennyisége. Ha ilyen szépen fejlődik, nem lehet gond. Hogy megnyugodj, tájékozódj a szoptatás és a mell működésének törvényszerűségeiről. www.lll.hu vagy www.szoptatasert.hu
2009. júl. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!