Milyen orvoshoz vihetném 1 éves lányomat ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
Hangosabb nevetésen mindig elsírja magát. Szinte már rettegek társaságba menni vele, mert mindig kétségbeesett sírás a vége. Ez megy már hetek óta, sőt, talán már 2 hónapja. Most ott tartunk, hogy ha a tv-ben egy jóízű nevetést hall, akkor is elsírja magát. Tudok ezen segíteni itthon, vagy valahová el kellene vinnem? Nem hinném, hogy ez normális dolog. :(2012. júl. 16. 10:59
1/12 anonim válasza:
Valamiért érzékenyen érinti,szerintem nem kell dokihoz vinned.Az én lányom ugyan ezt csinálta a hapcizásnál és orr fújásnál.Aztán egyszer csak abba hagyta.Legyél türelmes.
2/12 anonim válasza:
Szerintem ne orvoshoz vidd hanem kozosségbe, játszotérre. Fél az ismeretlentol, az idegenektol. Probáld meg idegenekhez is hozzászokatni. Lányom is félt egy ideig az emberektol és mindentol, de kinotte.
másfél éves kislány anyukája
3/12 A kérdező kommentje:
Ha az apja nevet fel, akkor is sír. Igaz, tart az idegenektől is egy kicsit, de bizonyos idő után feloldódik. Hapcival, köhögéssel nincs gond, bár szívesebben cserélném le a nevetést erre. Azért az emberek gyakrabban nevetnek, mint tüsszentenek.
Itt az a probléma, hogy már nekem kellemetlen, hogy másoknak vissza kell fogniuk magukat és kontrollálni kell a jókedvüket. Ez azért nem állapot, és szerintem elég régóta tart.
2012. júl. 16. 11:12
4/12 A kérdező kommentje:
Másodiktól kérdezném, hogy mikor kezdte a félést és mennyi idő alatt nőtte ki?
2012. júl. 16. 11:13
5/12 anonim válasza:
dehogy kell dokihoz vinned,elnövi ne félj!Nemsokára meg tudod majd magyarázni neki és meg is érti majd,hogy az emberek jó kedvükben nevetnek,nem kell félni tőle.Az én 2 éves fiam most kezdett el félni az idegenektől.Eddig tök bátor volt.Majd elnövi nyugi.nem tudom elképzelni,hogy ezzel mit kezdene bármilyen doki is!
6/12 A kérdező kommentje:
Valami psycho dokira gondoltam aki esetleg segítene hozzászoktatni. Nem gyógyszerezésre gondoltam.
2012. júl. 16. 14:28
7/12 anonim válasza:
á 1 évesnek psziho-doki?esetleg kérdezd meg a gyerekdokit,hátha ad valami jó tanácsot.Ja azt nem írtam az előbb,hogy a másik fiam a porszívótól fél,de nagyon!Peig már 2 éves!Mindenfélét próbáltam,hogy játszon vele meg minden,de hiába,bekapcsolom-visít!Én meg nem tudok takarítani!Na ez se rossz,nem?
8/12 A kérdező kommentje:
Én is csak úgy tudok porszívózni, ha közben valaki foglalkozik a lányommal az udvaron... De ez kevésbé zavar. Nagyon el vagyok keseredve a nevetésre sírással reagál dolog miatt :(
2012. júl. 16. 14:48
9/12 anonim válasza:
Az én lányom is 1 éves, és neki olyan 10 hónapos kora után volt ilyen, kb másfél hónapig. Most már nem sír, ha nevetünk, csak nagyon ritkán, inkább csak akkor, ha előtte nyűgösebb volt. Szerintem a te lányod is ki fogja nőni, ne aggódj. Tudom, hogy kellemetlen, de elmúlik! :-)
10/12 A kérdező kommentje:
Volt valami ami miatt abbamaradt a dolog, vagy semmihez nem köthető?
2012. júl. 16. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!