Mik jók egy újszülöttnek baba ápoláshoz? Melyik jó?
Figyelt kérdés
2008. máj. 4. 18:29
1/8 anonim válasza:
Én a gyógyszertári készítményekre esküszöm.Azokra,amiket a gyerekorvos ír fel.Pont holnapra terveztem a látogatást hozzá némi popsikenőcsért és fürdetőért.
38 hetes kismama
2008. máj. 4. 18:31
2/8 anonim válasza:
A legjobbak azok a termékek, amiket a doki ír fel! Ezek gyógyszertárban kevert cuccok, és nem irritálják a baba bőrét!Később, pár hónaposan átállhatsz más termékekre, én a Johnsons és Nivea baby termékeket szeretem.
2008. máj. 4. 18:33
3/8 anonim válasza:
En az elso honapban csak sima vizet hasznaltam 2 naponta kamilla filltert martottam bele. Most mar a Johnson termekeket hasznalom nagyon jok szerintem habar mast meg nem is probaltunk:) Gyonyoru egeszseges a bore a babanak.
11 hetes a babuci
2008. máj. 4. 18:37
4/8 anonim válasza:
21. hetes vok, eddig én is így voltam vele, de sógórnöm akinek 5 napos a babája ezt megcáfolta, na nem azt mondom hogy a gyógyszertári nem jó, de az ő babája bőre nem bírta kipirosodott:( Így neki a gabi jött be. Tehát babafüggő, pedig én is a gyógyszertárira esküdtem volna, dehát nem lehet tudni...
2008. máj. 4. 18:55
5/8 anonim válasza:
1. patikából való
2. GABI
3. BABA
4. víz+kamilla
2008. máj. 4. 19:09
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat kellemes babavárást és örömteli napokat.
33 hetes kismama
2008. máj. 4. 19:16
7/8 anonim válasza:
A kamillával nem árt vigyázni, mert sok baba allergiás rá.
Nekünk a Johnson sem jött be. A gyerekorvosunk is azt mondta, hogy a Johnson-ra panaszkodik a legtöbb anyuka.
De úgy látszik, ez is egyedi.
A gyógyszertári készítményektől viszont garantáltan semmi baja nem lasz a babának.
:o)
2008. máj. 4. 21:04
8/8 anonim válasza:
A popsiápoláshoz én a Bepanthen krémre esküszöm. Amikor elfogyott, gondoltam kipróbálom a gyógyszertári krémet, amit az orvosunk írt fel. Pár nap múlva piros és kiütéses lett a kisfiam popsija, így visszatértem a Bepanthenhez. Azóta megint gyönyörű a popsiján a bőr!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!