Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Van ötletek, hogy a...

Anyukák! Van ötletek, hogy a majdnem négy hós babám miért hisztizik az esti alvás miatt?

Figyelt kérdés
A délelőtti, délutáni alvással nincs gond. Jól alszik és gyorsan elalszik. Este azonban komoly küzdelem mostanában az alvás. Ha megpróbálom letenni már visít, ha kiveszem és megnyugtatom, majd próbálom újra letenni, már akkor visít, ha a szobába lépek. Nem tudom mi lehet az oka ennek, főleg, hogy csak az esti alvásnál csinálja ezt. Ötletek esetleg?

2012. júl. 12. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló- teljesen igazad van.
2012. júl. 12. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
3. válaszoló- szerintem te haragszol a saját gyerekedre. Egy négy hós valóban nem tud hisztizni, kérdezz erről meg egy szakembert.
2012. júl. 12. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:
de nem pontozlak le.
2012. júl. 12. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom,hogy egy 4 hós baba még nem tud hisztizni.Hisztizés az amikor majd földhöz vágja magát vagy csapkod stb.Ha egy 4 hós baba sír akkor annak oka van.Lehet csak anya közelségére,megnyugtatására vágyik,könyörgöm egy 4 hóstól ezeket még ne vonjuk már meg.

Leírásod alapján napi 2x alszik csak és az sztem egy 4 hósnál kevés tehát valószínüleg már estére annyira fáradt,túl van pörögve,hogy nem tud nélküled megnyugodni.Nekik még meg kell tanulni az önálló alvást,meg kell tanulni saját magukat megnyugtatni de ez semiképp nem várható el 4 hós korban(persze vannak kivételes babák akiket a ringatás,rázogatás nem megnyugtat hanem még jobban felpörget)

Egyszóval sztem túl fáradt,rád vágyik...

2012. júl. 12. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
12.válaszoló! Én 1 percig sem haragszok a gyerekemre! IMÁDOM őt! De mikor játszok vele és a pillangós csörgőt leteszem és abbahagyom a mondókázást, akkor nagyon viccesen "hisztizik" még anyukám is meglepődött és a párom is nevet rajta! Biggyeszti a száját és könny nélkül pár másodpercig sír! Visszaadom neki és mosolyog! :) Na ha ez nem hiszti, akkor kíváncsi lennék, hogy mi! Persze egyetértek, hogy a későbbi földhöz vágós hiszti más! És ha láttátok volna, azt írtam, h este lehet fáradt már azért ír, illetve növekedési fázisba van, mert az én lányom akkor sokkal nyűgösebb! Na mind1! Nem fogok magyarázkodni!
2012. júl. 12. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15!

ez nem hiszti! ez kérlek szépen az, hogy kifejezi, ő a pillangós csörgővel szeretne játszani, de te letetted!

ne nevezd hisztinek, ezek az első kommunikáció, nagyon ügyesen fejezi ki magát az adott lehetőségeivel.

mint többen írták már, a hiszti teljesen más, csak manapság már mindenre ráhúzzák.

mondjuk nem akarlak győzködni, 2 év múlva te is mosolyogni fogsz ezen :)))

2012. júl. 12. 15:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Most, hogy olvasom ezt a sok kommentet, kicsit elszégyelltem magam, hogy én ezt hisztinek nevezem, mert, úgy látom, hogy tényleg az. Azt gondolom, hogy a babám jó alvó. Napközben is 5-6 órákat alszik, két részletben. Van mikor kicsit többet, van, mikor kicsit kevesebbet. Hamar beállt a napirendje. Alvás, evés, ébrenlét alatt játék, majd újra kezdődik minden. Ugyanennyi inger érte két illetve 3 hónaposan is, mikor szépen önállóan elaludt magától, mikor letettem az ágyba. Talán egy két hete kezdődött, hogy az esti alvással gond van. Igaz, hogy 4 hós, de szerintem nagyon okos, mert már akkor kezdi a visítást, mikor próbálom letenni. Mikor felveszem nem sír. Fogzás valóban lehet, mert mostanában több a kaki, nyáltenger van és folyton a szájában vájkál. Bár, lehet az áttörés még hónapok kérdése. Én úgy gondolom, hogy neki az a baja, hogy oda én le akarom tenni. A napi alvása a következőképp alakul. Este kilenctől reggel 8-9-ig egy hajnali négy órás evéssel megszakítva. Aztán 11-től kb. 13-ig, majd 3-tól- 5ig. Néha még esti fürdés előtt szundizik egy fél órát. Szerintem ez nem kevés alvás.
2012. júl. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!