Anyukák! Van ötletek, hogy a majdnem négy hós babám miért hisztizik az esti alvás miatt?
Én is úgy gondolom,hogy egy 4 hós baba még nem tud hisztizni.Hisztizés az amikor majd földhöz vágja magát vagy csapkod stb.Ha egy 4 hós baba sír akkor annak oka van.Lehet csak anya közelségére,megnyugtatására vágyik,könyörgöm egy 4 hóstól ezeket még ne vonjuk már meg.
Leírásod alapján napi 2x alszik csak és az sztem egy 4 hósnál kevés tehát valószínüleg már estére annyira fáradt,túl van pörögve,hogy nem tud nélküled megnyugodni.Nekik még meg kell tanulni az önálló alvást,meg kell tanulni saját magukat megnyugtatni de ez semiképp nem várható el 4 hós korban(persze vannak kivételes babák akiket a ringatás,rázogatás nem megnyugtat hanem még jobban felpörget)
Egyszóval sztem túl fáradt,rád vágyik...
15!
ez nem hiszti! ez kérlek szépen az, hogy kifejezi, ő a pillangós csörgővel szeretne játszani, de te letetted!
ne nevezd hisztinek, ezek az első kommunikáció, nagyon ügyesen fejezi ki magát az adott lehetőségeivel.
mint többen írták már, a hiszti teljesen más, csak manapság már mindenre ráhúzzák.
mondjuk nem akarlak győzködni, 2 év múlva te is mosolyogni fogsz ezen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!