Mitöl vannak a 8hos kisfiam egész testén piros pöttyök már második napja?
Figyelt kérdés
Tegnap miközben fürdettem, eszrevettem, hogy tele van az egesz teste hol nagyon halvany hol egesz sötet enyhen kitapinthato piro pöttyökkel.
Nem ettünk semmi ujat, csak a puffasztott kukoricapehelyböl evett meg delutän 10-12darabot.Evett mar korabban is, igaz ennyit meg nem egy delutan alatt.
2012. júl. 12. 12:19
11/13 A kérdező kommentje:
Kéz-láb-száj betegség volt.Igaz meg mindig vannak pöttyei.De ez eleg gyenge lefolyasu volt szerencsere.
2012. júl. 16. 13:51
12/13 anonim válasza:
Na akkor már tudod mi az. A kilányomnak is ez volt, tiszta pötty lett, én is melegkiütésre gondoltam, de kéz-láb fertőzés volt. Fenistil cseppet kapott rá, és mehetett oviba, csak 1 napig fertőzött, amikor lázas volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Mi nem kaptunk ra semmit, mert meg lazas sem volt.
2012. júl. 16. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!