Vannak itt rosszul evő babák anyukái? Hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Eddig se volt egy nagy evő a fiam, de most már katasztrofális... 1 hónapja alig akar enni, teljesen kiborít, mindig attól félek, hogy hízik-e rendesen, kap-e elég tápanyagot, nem marad-e éhes. Nem is magával az étellel van a baj, hanem unatkozik evés közben. Lefoglalni meg egyre kevesebb dologgal tudom. :(2012. júl. 11. 23:03
11/13 anonim válasza:
Nah egy kis jó hír! Nemtom ti babáitok milyenek de én lányom vannak periódusok amikor ZABÁL viszont van az az időszak mikor két kanál és csá..... Most szerencsére Zabálós időszak van és rendesen látom kerekedik a pofija hurkás a combja! 1 éves és tegnap indult el, lehet ezeknek is köze van az evés nem evéshez!
12/13 anonim válasza:
Nekem a 11 honapos lanyom szinten "nagyevo". Sokszor mar sirni tudnek, amikor nem hajlando meg megkostolni sem az etelt. Nagyon nehez....Gondolom mar Te is kiprobaltal minden trukkot, csak hogy egyen. Talan egyszer megjon az etvagyuk...
13/13 anonim válasza:
Nalunk is nehezen megy az eves. nagyon le kell foglalni, hogy egyaltalan hajlando legyen megkostolni. Eleinte konyveket nezegettunk, sokat meseltem neki, enekeltem, de mar ez sem segit. ujabban meset nezunk minden eveskor es akkor de csak akkor hajlando enni. Tudom nem feltetlenul jo ez, de ez mar 3honapja igy megy.
Megertelek, nagyon nehez egy ilyen gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!