Pelenkázótáskát keresek, ötletek?
Figyelt kérdés
Nem micimackóst, nem kutyusost, nem nyuszist, hanem modern, nőies darabot, amit akár később is használhatok.2012. júl. 11. 15:33
1/6 anonim válasza:
budmilból vettem fogós , vállratehetős sokzsebes piros!!! hülyeséget hadd ne mondjak akcióban volt háromezer. mert nekem is ez volt a 'bajom' hogy micis babás én meg Nő vagyok.
lassig is nagyon kreativ a sok előlappal - brendon pölö ahol lőhetsz magadnak egyet .
3/6 anonim válasza:
Én egy tök egyszerű Adidas táskát használtam pelustáskának.
Amúgy nekem bármilyen megtette volna, de ezt leértékelve találtam, és megtetszett.
Ilyesmi volt, csak kicsit nagyobb:
Minden elfért benne, jó volt. Most sima táskaként használom.
4/6 anonim válasza:
www.babakocsicentrum.hu
Én itt vettem az enyémet, van egyszínű, virágmintás, csíkos. Szerintem jók
5/6 anonim válasza:
A Decathlonban nagyon jó, rekeszes sportos táskák vannak. Én egy Tatonka táskát használok, mert sokkal jobb, mint bármelyik, amit néztem eddig. Ez egy oldaltáska, nem pelenkázótáskaként vettem, nagyon szeretem.
6/6 anonim válasza:
Egy nagyobb, több zsebes női táska is megteszi, amit be lehet dobni a mosógépbe, nem vettem ezért külön táskát. Nekem nem tetszenek a pelenkázótáskák, vagy gyerekesen vagy tramplisok, ha ízlésesen néznek ki, akkor meg baromi drágák.. A bababiznisz nagy üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!