Hajmosás gond! Esetleg volt már így valaki? Mit csinált?
detto üvölt mint asakál ez van ha szereti ha nem meg kell mosni a haját
(bezzeg a tóban a fürdön semmi rivás ha vizes lett a haja)
A fiam 2,5 éves, és most kezd egy kicsit jobban lenni.
Bevallom, mivel rövid a haja, volt hogy csak 10 naponta mostunk, mert már szinte én is vele ordítottam.
Pár hete tök véletlenül jöttem rá, hogy ha együtt fürdünk (most nyáron sokszor bekéretzkedik mellém), akkor hagyja hogy megmossam a móka hevében a haját, még segít is (hátrahajol, szemét-száját becsukja stb.)
szia!
2 éves a lányom...tisztán beszél
És a fürdés minden áldott este úgy kezdődik,hogy beleáll a fejembe és közli "hajadat NEM!!!"
Már mindig a röhögés van rajtam:))))
Próbáltam már minden módszert...
nem leborítottam,hanem csak szivaccsal lemostam a fejét,persze ez sem jó,mert nem jön le a sampon teljesen.
Próbáltam szép szóval,mérgesen,a babája haját mosva stb.
DE semmi nem volt jó.Vettem neki úszószemüveget,hátha...az sem vált be,hajmosókarikát...az sem volt jó.
ÉS akkor jött az isteni szikra....
Apa az ölébe veszi és a kis fejét a kád fölé tartja,én gyorsan megmosom,és öblítem...közben Apa nyugtatja,hogy itt vagyok és vigyázok rád,és nem fog a szemedbe folyni!!!
Ez bevált,mert sztem biztonságban érzi magát az apja karjában,nem beszélve arról,hogy így tényleg nem folyik a szemébe a víz...mert effektív e úgy van,mint a fodrásznál :)))
Fiam imádja a hajszárítást:-))Ezért aztán moshatom a haját:-))
Én úgy szoktam(mert azért méltatlankodik közben)hogy ül a kádban és jól hátrahajtja a fejét,így nem megy a szemébe víz és jöl leöblíthető.Persze sietek.
Pontosan úgy csináljuk, ahogy az utolsó.
Soha nem volt hál Istennek gond a hajmosással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!