Baj ha néha megiszom egy-két boroskólát úgy hogy még szoptatom a kisfiamat?
Figyelt kérdés
Lelkiismeret-furdalásom van ez miatt, de néha olyan jól esik meginni egy-két pohárral. Persze csak este, mikor már elaludt, de van úgy, hogy még felébred és olyankor megetetem.2012. júl. 10. 21:38
1/8 anonim válasza:
Azért közvetlenül szoptatás előtt inkább ne.
2/8 anonim válasza:
szerintem nem baj, én is meg szoktam inni este egy jó hideg boros kólát, miután elaludt, persze nem minden nap, de ezekben a melegekben kb. heti háromszor :) 7 hónapos a kicsim
3/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja tőle a fiadnak. Nem fog ettől berúgni.
Ha neked jól esik,akkor semmi gond vele.
4/8 anonim válasza:
Én is szoktam néha. 3-4naponta :) kb. fél dl vörösbor+3dl kóla. Szerintem nem gáz! Ne aggódj! Én terhesség alatt is ittam néha-néha ilyen arányú keveréssel, mivel a vörösbor vérképző :)
5/8 anonim válasza:
Én gyümölcsös sörre kaptam rá, a fiam 8 hónapos. Éjjel nem szopik, este utolsó szopi után szoktam néha inni.
6/8 anonim válasza:
Kevés vörösbor néha nem gond, talán még ajánlanák is. Én tisztán szoktam inni néha, egy picit. A kóla már más kérdés, most olvastam egy cikket, hogy takarítsunk wc-t kólával :-)
7/8 anonim válasza:
Soptatás UTÁN KÖZVETLENÜL nem gáz!!!!!!!!!!!!
8/8 anonim válasza:
A vörösbor szerintem ok, de minek elrontani kólával... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!