1 év körüli babátok hányszor eszik egy nap és miket?
Egyetek egyszerre :) tudom, hogy fárasztó, de nálunk is ez van, különben hiába jóllakott, aztán eszek én ő megint enne, és így össze-visszaság van, nem szeretném, hgy egész nap csak egyen.
Most így néz ki egy napunk:
6h -300ml tápszer
7h -rendes reggeli (kifli/zsömle+teavaj, esetleg felvágott, virsli hozzá, ez heti 1-2 alk)
10h -tízórai (gyümölcs felkockázva, heti 2-3 alkalommal ehet hozzá kekszet/babapiskótát)
13h -ebéd (mindenféle, amit mi is eszünk, nem főzök külön)
16h -uzsonna (babajoghurt/Nestlé babadesszert)
19h -vacsora (mint a reggeli)
20h -fürdés után 300ml tápszer
:D :D na ezen jót mosolyogtam első...... Hát bakker másból nem áll a napotok csak az evésből!
Kedves kérdező lányom vasárnap volt 1 éves...... Én nem egy megoldandó feladatnak tartom őt hanem egy velem egyenrangú embernek! Ha ő nem akar enni nem eszik.... A reggeli és esti tápszer a fix és az ebéd ami a du. alvás előtt van a többi evés akkor van ha kéri..... ha nem sír nyafog minek tömném! Szerintem örülj ha neked még van rendszered.......
Ébredés után:180 ml tejberizses tejpép.
8ó:reggeli-zsemle belseje macisajtal vagy baromfimájkrémmel vagy borjúpárizsival.
D.e. alvás után:gyümölcs.
Ebéd:amit főztem villával összetörve.
D.u. alvás után:gyümölcsjöghurt gabonapéppel.
Vacsora:u.a. mint a reggeli.
Fürdés után:180 ml tejberizses tejpép.
A tápszert nem issza meg.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!