Fiú- illetve lánynevek: melyik tetszik és miért (vagy miért nem)?
A lehetséges fiúnevek: Erik, Marcell, András, Barnabás
és a lánynevek: Lili, Dalma, Lilla, Anna
Ti melyiket választanátok és miért?
Előre is köszönöm, ha segítetek a véleményeitekkel:
egy várandós anyuka :)
A fiúnevek közül az Erik olyan semleges, a Barnabás nem tetszik nekem. A Marcell jó, főleg a Marci becézés. Az András a legszebb, én ezt adnám.
Lánynevekből mindegyik nagyon tetszik, talán a Lilit választanám, mert az a húgom neve. De a többi is szép nagyon!
Fiú nevek: András, Barnabás, nem olyan "divatnevek".
Lány nevek: Lilla, Anna, de végül is a Dalma is elmegy, a Lili annyira nem, az is elég felkapott név.
> Ti melyiket választanátok és miért?
András, Lili.
A többi nem szimpatikus.
Fiúnevek közül nekem őszintén szólva egyik se tetszik, de ha mindenképp választani kell, akkor a Marcellra szavazok a Marci becézés miatt.
Lánynevek közül meg a Lillára szavazok, Liliből sokat ismerek, Dalmának hívják a kutyánkat, az Anna pedig számomra túl semleges :)
Érdemes lenne tudni a vezetéknevet esetleg, hogy melyik passzolna hozzá :)
Erik. Nem gyakori, de nem is elborult, szép a hangzása. András is tetszik, és mostanában kevés van belőle.
Lilla, -erre a névre már szavaztam, ő a lányom, és újra ezt a nevet választanám neki. Anna még tetszik, bár gyakori, de klasszikus név.
Szia!
Barnabásból, Liliből nagyon sok van mostanában :(
Nekem ezért nem tetszenek, illetve ezért nem adnám a babámnak.
A legjobban Nekem az András-Marcell és az Anna tetszik.
A Dalma...nem tudom sem egy kislánynak, sem egy kamasznak, sem egy érett nőnek nem tudom elképzelni...de lehet, hogy velem van a gond.
HA nem lenne a családunkban 3 András, akkor az én kisfiam is ezt a nevet kapta volna!
Nem "tucat" név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!