Mikortól kell/lehet/érdemes kezelni a hisztit?
ha majd hisztizik. 5 hónapos kozárt, hogy hisztizzen, nem lehet képes rá, az majd olyan 10 hónapos kortól lesz. esetleg 8-9, de inkább 10 hónapos kort írnak a szakemberek.
addig pedig csupán arról van szó, hogy nem tud másképp kommunikálni csak sírással, ezzel keverheted a hisztit.
valami nem jó neki vagy valamit szeretne, ezért sír, ennyi idősen érdemes utána járni, hogy mit szerete, aztán majd ha eljön a valós hiszti, földhöz vágja magát, akkor lehet figyelmen kívül hagyni. addigra már jól fog tudni kommunikálni, elmutogatni mit szeretne így könnyen meg fogod tudni különböztetni.
de most tényleg félreérthetted a helyzetet, nem tud még manipulálni!
:) Pont azért vágyik ölbe, mert nincs ott eleget. Ennyi. Tudod hogy kell kezelni :) (felveszed)
Az én kicsim 8 hónapon keresztül szinte egész álló nap ölben volt, ha letettem ordított. Mindig felvettem. (Pedig már sokszor az idegbaj kerülgetett :D), de nem hagytam sírni. És így jobb volt nekem is.
Aztán ahogy egyre jobban, egyre több időre lekötötték dolgok, mindig hagytam, ameddig elvolt vele, nem szóltam bele a játékába, felfedezéseibe, ez az idő mindig nőtt, és most 1 évesen szinte alig igényel. Ha éhes/álmos/fáradt/elesett/beütötte magát, ekkor rohan hozzám. nagyon ügyesen elvan.
Majd 1 év múlva gyere vissza, és meséld el, hogy mit csinál:)
5 hónaposan nincs hiszti. Amit művel, az nem hiszti, csupán a közelségedre vágyik:) De majd később, 1-1,5 év múlva megérted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!