3 hónapos babámnak mitől lehet ez a bőrén?
2012. júl. 8. 16:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem melegkiütés-kezdemény. Egy fürdetés jót tenne. :) Esetleg kend be valamivel.
2/7 anonim válasza:
Nekünk volt meleg-kiütésünk, de az nem így nézett ki. Nem lenne jobb egy dokinak megmutatni?
3/7 anonim válasza:
Nálunk tej allergiától volt ilyen a lány bőre. :( De én valamilyen allergiára tippelnék.
4/7 A kérdező kommentje:
Meleg kiütéssel indult pici apró pöttyökkel a testén. Az elmúlt és bepirosodtak a hajlatai + ez a foltszerű jött a lábára. A pirosodás elmúlt de ez még nem. Írt fel a doki testápolót de azzal már 3 napja kenegetem és még mindig ilyen. Én is allergiára gondolok... De hogy mitől??
A sűrítőtől is lehet ilyen? Vagy más???
2012. júl. 8. 18:46
6/7 anonim válasza:
Szia! Na kiderült, hogy mitől ilyen a babád bőre? Elmúlt már?
7/7 anonim válasza:
Szia!Nekünk is pont ilyen kiütésekkel kezdődött a kálváriánk 1évesen, és semmire sem jutottak az orvosok. Nem derült ki, milyen allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!