Anyukák! Beadatnátok gyereketeknek a HPV (Humán Papillóma Vírus) elleni oltást? Mi a véleményetek róla?
Kedves SB2011, ha te jó hírű HPV-kutató vagy és a vakcinával több ezer emberen hosszú éveken át végzett klinikai kísérleteid eredményei is azt igazolják, mondhatod bátran, hogy hülyeséget beszélnek egyes doktorok. Másként nem hiteles ez a sommás kijelentés...
Azzal teljesen egyet tudok érteni, ha felnőtt korban beadatod magadnak, mert a "a kutató...a saját praxisában az új vakcinát legszívesebben 18 éves és afölötti korú nőknek ajánlja. Az első oltás előtt pedig meg kell vizsgálni, hogy nem fertőzött-e már a HPV vírussal a beoltandó személy. Ha a vizsgálat eredménye negatív, akkor meg lehet kezdeni a három oltásból álló széria beadását."
Kedves 16-17-18, örülök, hogy elégedett vagy a szociális ellátásoddal. Én Magyarországon élek és próbálok megélni a nehézségek ellenére is, tehát az itteni törvényekhez, szabályokhoz kell alkalmazkodnom. Ennek ellenére nem irigykedek másokra, nem kacsingatok mások pénztárcájába, mert nem az oldja meg a gondjaimat. Ha fizetnem kell egy valóban szükséges gyógyszerért vagy ellátásért, meg fogom oldani.
Csak azért, mert mondjuk ingyenesen adnak egy oltást (legyen az influenza, vagy HPV) nem fogom hanyatt-homlok beadatni magamnak vagy a családomnak, ha nem vagyok meggyőződve a hasznosságáról és arról, hogy nem várható közeli, vagy távoli káros mellékhatása.
Itt feldobtak egy kérdést (Mi a véleményetek róla?), én elmondtam az enyémet (tényekkel alátámasztva), amivel persze nem kell egyetérteni. Mindenkinek szíve joga jól, vagy rosszul dönteni, így szép az élet :)
Akkor miért pontozol le?
Én is megírtam, hogy itt KÖTELEZŐ vagyis nem mondhatom, hogy ne adják be. Rotát pl. nem adattam be. Magamnak se adattam be semmilyen influenza elleni oltást pedig akkoriban volt újszülött a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!