Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnap a Balcsira megyünk egy...

Krisztina27 kérdése:

Holnap a Balcsira megyünk egy éves fiúnkkal, mik azok a dolgok amik nagyon fontosak, feltétlenül vinni kell?

Figyelt kérdés
Uszópelus, naptej 50+, kalap, uszogumi beleülős, félsátor, folyadék, ennivaló, pokroc, törölköző, napernyő, ennyi jut eszembe kell még valami nagyon fontosat vinni, ami nem jut eszembe?
2012. júl. 7. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Vízi játék, Ha homokozna a parton, kis vödör lapát, ne másét vegye el!

Hűtőtáskában víz kaja.

Habszandi/ papucs, ha sétálna nehogy valami megszúrja a lábát, a bőr szandi vizes koszos lesz a műanyag papucsot meg csak a vízben kiöblíti az ember.

Pelenka popsitörlő.

Köntös, ha kijön a vízből fázni fog.

9- re érjetek le, hogy legyen fa alatt hely, és 2- kor indulás haza, mert eszméletlen dugó van ha később mentek, és haza felé is megindul a tömeg, akkor megint csak pl. Siófok Budapest 4 órás út!

2012. júl. 7. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Több napra mentek? Az én fiam is 1éves én már összeirtam eztazt! egy hétre megyünk
2012. júl. 7. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm írtál olyat amire nem is gondoltam. pl: köntös :)Csak egy napra megyünk.
2012. júl. 7. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi 6 után indultunk haza, és most is annyi volt az út, mint eddig mindig. Csak Pest felé van dugó... Tehát ha nem arra mentek, akkor nincs baj.

Mi ma voltunk. Nem árt egy textil pelus a babakocsiba, mert alvásnál tuti beleizzad... :)

2012. júl. 7. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!