Akkor hogy is van ez az elocom krémmel?
0,1%-os elocom krémet írt fel a doki a lányom napallergiájára. Most lesz 1 éves.
Nemrég olvastam itt, hogy ez valami nagyon erős szeroid meg nem lehet letakarni. Mit kell még tudnom róla, nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Nagy felületre én nem szívesen kenném. Nekünk ekcémára írták fel, de csak kb 2 egyforintosnyi foltot kell kennem vele. Egy hétnél tovább semmiképp ne használd. A helyedben, ha van rá mód, felkeresnék egy gyermekbőrgyógyászt. Mi legutóbb a felnőtt bőrgyógyásszal (nem is háziorvos!) jártunk úgy h egy vírusfertőzést benézett ekcémának. Szegény kicsimnek az egész teste kiütéses volt. Csak a durvább helyeken kentem a szteroidos krémmel amit felírt, de semmit nem használt (pár napon belül "illik" enyhülni a tüneteknek). Ekkor felutaztunk Bp-re a heim-be, ahol egyből látták h mi a baj.
Ha kened, még annyi tanács, h ne vidd közvetlen napfényre. A letakarásról nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!