Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Választanátok egy nevet az...

Választanátok egy nevet az alábbiak közül? Melyiket adnátok szívesebben egy kislánynak?

Figyelt kérdés
Vezetéknév s-re végződik. A nevek: Miléna, Leila, Réka, Rebeka, Alma. Köszönöm.
2012. júl. 6. 16:53
1 2 3
 11/22 maxima2005 válasza:
53%

legyen Leila hercegnő és ha

lesz egy fiu is az legyen Anakin

2012. júl. 6. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Rebeka.
2012. júl. 6. 17:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Az Leia hercegnő és nem Leila...
2012. júl. 6. 17:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Réka
2012. júl. 6. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Réka és Rebeka. A többi nem tetszik, de ezek gyönyörű nevek! :)
2012. júl. 6. 19:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Almán kívül bármelyik jó számomra. Talán a Réka leginkább.
2012. júl. 6. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
többet nem válaszolok ilyen kérdésre, mert nem értem az ilyet, hogy lehet lepontozni.......
2012. júl. 6. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Réka a legszebb, esetleg még Rebeka
2012. júl. 6. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Leila az nagyon tetszik:)

Szerintem az Alma nem lenne olyan szuper neki oviban a sok gonosz csúfolódós miatt.

Nekem a Miléna sem rossz, de kicsit olyan szinpadias név.

Réka nekem nem igazán jön be. A Rebeka sem tetszik valamiért. Ha pedig tetszenek a nem szokványos nevek, akkor ne azért ne válaszd, mert vannak akiknek nem jön be. Egyszer van lehetőséged elnevezni őt. Engem is le akartak beszélni róla. Ma pedig folyamatosan azért dícsérnek, mennyire illik rá a neve. Van olyan akis akit nem én simerek, hanem egy rokonom, és ő annyira beleszeretett a kislányom nevébe, hogy alig várja, hogy ő is azt adhassa a babájának... Válassz olyan nevet amin szívesen szólítgatnád a te kis egyetlenedet, ha nem azt a nevet választod ami NEKED a legjobban tetszik, akkor bánni fogod. Arra figyelj csak, hogy ne legyen nagyon gúnyolódós. Bár még az Alma is határ eset, ha neked ez valóban nagyon tetszik.

2012. júl. 7. 03:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Miléna vagy Leila, nekem ez a kettő tetszik a legjobban, egyébként a többi név is szép, és ha nektek tetszik akkor bármelyiket adhatjátok neki, ha csúfolni akarják, úgyis találnak rá módot, nem számít mi a neve. Később ha nagyobb akkor sem a neve miatt piszkálnák, én ilyenről még nem hallottam hogy valakit lelki beteggé tettek volna a neve miatt. Felnőttként pedig szintúgy nem a neve miatt nem fogják fölvenni akárhova tanulni, vagy nem a neve miatt fogják kirúgni, tehát én ilyenkkel nem is igazán foglalkozok. Szóval bármelyik nevet választjátok, gyönyörű neve lesz:)
2012. júl. 7. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!