Van még valakinek rajtam kívül"csipkesúlyú"babája? Irigykedve olvasom itt a gyönyörű kilókat másoknál. Az én lányom 9 hós, és csak 7 kiló. (3-al született) Egészséges, de nem nagyevő. Sőőőőt.
Figyelt kérdés
Próbáltam már tömni,Sinlacot,több főzeléket adni neki,de semmi.Egyfolytában jár-kel,ugrál,mocorog,és mégsem éhes még 4-5 óra múlva sem.Van még valakinek ilyen pehely babája?2009. júl. 10. 10:36
11/12 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 19 hónapos lesz, 80 centi de még mindig nincs 10 kiló.
2890 grammal és 48 centivel született, de 2 hónapos korára már mindenki minimum 4 hónaposnak nézte. :) 6 hónapig csak szopizott, addig gyönyörűen hízott. Most hogy csak "normális" kaját eszik - és még evés közben is üldöznöm kell, hogy legalább pár falatot egyen - szinte alig hízik.
Az orvosunk azt mondta hogy szerinte nincs baj, egyszerűen csak lemozogja. (Egyébként az apukája 53 kiló körül van, szóval nála ez valószínűleg alkati kérdés.)
Szerintem addig míg jókedvű és izgága a kiscsaj, nem kell aggódnod! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi csajok,megnyugodtam,hogy nem vagyunk egyedül!Szép napot mindenkinek!
2009. júl. 10. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!