Mekkora 1 éves kislányod?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 22:20
2/23 anonim válasza:
#1 A magasságát miért nem milliméterben adod meg? :)
3/23 anonim válasza:
#2 neked mi bajod van??? Kötekedni akarsz? Inkább a kérdésre válaszolnál!!!
A kis könyvébe is így vannak beírva a méretei!
4/23 anonim válasza:
Nem, dehogy, ne haragudjatok, csak annyira viccesen nézett ki így grammban megadva! Még sosem láttam ilyet. Egyévesem még nincs, így érdemi válasszal nem szolgálhatok. :)
5/23 anonim válasza:
9985 gramm :) és 80 centi volt.
10 és 11 hónaposan is volt kórházban, mindkét alkalommal 0,5 kilót fogyott.
6/23 anonim válasza:
Nekem a 2 évesem 82cm és 10kg.:)
7/23 anonim válasza:
1 évesen 11980gr és 81 cm
15 hónaposan 12100 gr és 85 cm volt
8/23 anonim válasza:
Egy évesen 80 centi, 10,5 kiló volt a kislányom. Most 16 hónapos, 82 centi, 11 kiló.
Barátnőm kislánya 2 hónappal idősebb, ő egy évesen 79 centi és 8,8 kiló volt. Kis vékonyka. :)
9/23 anonim válasza:
8160 g és 73 cm volt 1 évesen, most 2 évesen akkora mint a 6-os válaszolóé 10 kg és 82 cm (megnyugodtam, hogy van még ilyen kicsi lány a kislányomon kívül) :-)
10/23 anonim válasza:
Szerintem nem kicsik a babáitok, csak nem olyan nagyok, mint a mieink. :)
Az én lányom már születésekor is hatalmas volt, pedig majdnem 3 héttel előbb is született a kiírtnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!