Ha ínygyulladásom van, vagy szuvas fogam, akkor elkapja tőlem a bacikat a babám, ha szájon puszilom?
Figyelt kérdés
Egyébként nincs nekem egyik sem, csak anyósom állandóan szájon puszilja a babám, és hát így hetven felé közeledve nem valami jók a fogai,meg mindig bűzös is a szája.Nem szeretném ha elkapna valami bacit a nyálából, ami tönkretenné a kis fogait.Szerintetek el lehet így kapni pl. az ínygyulladást?Azért kérdezem, mert nem vagyok tisztában evvel.Előre is köszike a válaszokat.Még annyit, hogy mondjam meg neki, hogy ne a száját puszilgassa?Olyan sértődős mindenen sír ha szólok neki, de annyira unom már, hogy én nem csókolgatom a száját, ő meg állandóan oda ad neki puszit.És olyan nyálas puszikat ad, hogy na.2009. júl. 10. 08:37
1/4 anonim válasza:
Igen, elkaphatja. (Én is szájon puszilom a gyerekemet, előre szólok... Tudom, hogy nem jó...)
Szerintem egyszerűen kérd meg, hogy ne csinálja. Ha megsértődik ezen, hát megsértődk. Majd abbahagyja. A
mit te jónak gondolsz a gyerekednek, azt a többiek is vegyék figyelembe és az legyen az irányadó. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, nem jó a babaákat szájon puszilni, mert a mi szánkban vannak olyan szuvasodást előidéző bacik, amik a babák szájában még nincsenek, és nem jó, ha esetleg átrakjuk az övékbe a szájrapuszival.
Én is megállom, hogy ne pusziljam szájon a kisbabám, akármennyire cseresznyeszájú :)
Mondd meg neki, hogy ne puszilja szájn mert te se teszed, és ha az anyja valamit nem csinál vele akkor azt más se csinálja. Hadd sírjon, ne törődj vele!
3/4 anonim válasza:
Igen, bocs de, ha még te puszilnád az is furi, na de az anyós. Így lehet szájpenész, aphta, bármi.
4/4 anonim válasza:
Ja és mesélj el egy történetet, hogy mit történt a szomszéd kisfiúval amikor pl. a keresztanyja szájonpuszilta és annak aphtája volt. Napokig nem evett a gyerek, mert annyira elterjedt a szájában és a garatjában és 2 hét mire meggyógyul. valamit hazudj. Hátha nem sértődik meg és ért a történetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!