Egy újszülöttnek kell venni ágyneműt vagy hálózsákban aludjon?
Ha kell ágynemű akkor a 90x70-es paplan, vagy a 100x135-ös? A feje alá a kispárna kell ami a szettben van, vagy elég egy textil pelus? Első gyerkőc és tanácstalan vagyok... :-) Októberi baba lesz.
Köszi a válaszokat! :-)
Szia!
Én nem vettem neki csak lepedőt meg plédet párna nem kell a feje alá elég egy pelenka.A hálózsák az jobb szerintem.
Én ugyanígy voltam ezzel az ágynemű dologgal.
Megvettük végülis a négy részest, párna, paplan 90*130-as, fejvédö, baldachin. 14.000 ft-ért.
Nos, a paplan annyira egy sz@r hogy be se lehet takarni vele a gyereket! Párnát nem lehet használni! A baldachin szép, de rettenetesen porfogó, hetente mostam. Az igazán jó dolog a féjvédő. Ennek legalább van értelme.
Nekem is őszi babám volt. Én közép vastag hálózsákban altattam, és volt még rajta egy téli vastag pléd amivel szépen be tudtam még takarni. Nem használtam textilpelenkát sem, nem bukott sosem ;-)
Ha lesz második csak a fejvédőt veszem, meg hálózsákot.
Majd rájössz mennyi felesleges dolgot vetetnek meg veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!