Anyósom úgy viselkedik a 7 hónapos kisfiammal, mintha Ő lenne az anyja! Mi a jó fenét tegyek?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy veszi ölbe,mintha szoptatni akarná!Amikor meg rászólok,akkor végig van sértve,mert megkérem figyeljen rá míg főzök,vagy teszek-veszek,és kb 2 percig figyel rá utána meg otthagyja,én akkor tiszta ideg vagyok,akkor meg nem jó ha vigyázni kell rá,tudom érdekes,de gondolhatjátok hogy nekem mennyire az!!!!Ötletek?Nem akarom bántani,mert sokat segít de ez már sok amikor tényleg anyaként kezeli a gyermekemet!2009. júl. 9. 20:57
11/11 A kérdező kommentje:
Nem baj,szerencsére már úgy sem fogunk sokáig közel lakni egymástól,"csak" 180Km fog elválasztani minket :)addig már csak kibírom azt a kis időt. :)
2009. júl. 19. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!