Alvós állatka- Hogyan szoktassam le róla?
Ha neki megfelel, téged miért zavar, hogy lestrapált az állatka?
Hagyd, had aludjon vele, majd ha végleg széthullik vagy elfogad hasonlót helyette, vagy leszokik az alvósállatról.
Köszönöm a válaszokat. Bocsánat, rosszul fogalmaztam:) Maciról leszoktatni, közben átszoktatni másik állatkára.
Mire teljesen tönkremegy kellene valami más, amihez ugyanígy kötődik, hogy ne "viselje" meg a maci hiánya.
Húgomnál azt csináljuk, hogy megbeszéljük, hogy elmegy a baba fürdeni. Ekkor ő berakja a mosógépbe, elindítjuk, és amikor csipog a gép, hogy kész, akkor gyorsan kicseréljük egy hasonlóra, amit már ő vesz ki. Néha megjegyzi, hogy másmilyen a haja, vagy akármi, de annyira nem zavarja, ugyanúgy játszik és alszik vele.
Sok sikert! :)
21:24-es vagyok. Ja, az más:-)
Próbáld meg azt, hogy egy darabig legyen még egy állatka. Egy idő után hátha lemond a maciról. Vegyetek együtt egy állatot, amit a kisfiad választ ki.
Sok sikert!
Pontosan ugyanígy jártam. Egy vacak elefántot szúrt ki magának a fiam, ami annyira csúnyácska, hogy szerintem többet nem is gyártottak belőle, így nem tudom cserélni. De mosni sem, mert nem szárad meg két alvás között, nélküle meg nincs alvás.
Vettem nagyon hasonlót, kettőt is, azokkal együtt aludt. Egyszer Fáni nélkül is, de akkor nagyon fáradt volt. Igazából az a bajom, hogy egyrészt nagyon ki kéne mosni, másrészt ha elveszne, elszakadna, nem tudom pótolni, ezért akartam egy márkásra lecserélni, amit tudom, hogy halomra árulnak a boltok. De nem enged a Fánijából.
Na aztán átgondoltam, hogy az én szakadt fülű kutyámért iskolásként mekkora hisztériát csaptam, mikor anyu eltette (3 évesen találtam az utcán). 28 vagyok, de még megvan, igaz, már a padláson, de még mindig emlékszem, milyen nagyokat játszottunk együtt.
Én várok egy jó alkalomra, mikor ki tudom mosni, és kirakni a napra, hogy pár óra alatt megszáradjon, már nem küzdök. Hiszen olyan édesek így együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!