Puha, vastag popsitörlő?
Figyelt kérdés
milyen puha, vastag popsitörlő létezik a Nivea-n, a Pampers-en és a Hipp-en kívül? No name is lehet! Ami nem jött be: Mülleres, Tesco-s, dm-es, Neogranormon, Libero.2012. júl. 3. 16:18
1/13 anonim válasza:
Szerintem a kék Babydream teljesen jó, Rossmannos.
2/13 anonim válasza:
nekunka huggies nagyon bejott, most a Brendonban akcios 1+1 666Ft
4/13 anonim válasza:
Rossmann-sima kék, disney-s- vettem egyet próba képpen és meglepően jó és az ára sem rossz.
5/13 anonim válasza:
Sebamed baby(brendonban)
qrva drága, de a legeslegjobb,amit közel 8 év alatt használtam!!!
6/13 anonim válasza:
Rossmann-os kék Babydream vált be nálunk a legjobban. Vastag, puha, pont jó mértékben nedves, finom illatú, nem csapja ki kisfiam bőrét. Az ára is kedvező.
7/13 anonim válasza:
A DM-es a legjobb, vastag és nedves.
8/13 anonim válasza:
cba-ban lehet venni cba-s popótörlőt. 300 Ft körül van, és nagyon -nagyon jó. vastag, nem szakadós, kellemes illatú,
érdemes kipróbálni, mi nagyon szeretjük, majdnem olyan, mint a neogranormonos
9/13 anonim válasza:
Neogranormon, Johnson (aloe vera)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!