MENJUGATEe adassam-e a MENJUGATE védőoltást? 6 hónapos kislánynak?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni 50-50%ezt-azt mond.Véleményeket várok.Kiadata be miért?és aki nem az miért nem.2012. júl. 3. 15:50
1/4 anonim válasza:
Én beadattam, de 1 éves kor felett, mert akkor csak 1 kell belőle. Ált. azoknak javasolják 1 éves kor alatt, ahol van nagyobb gyerkőc, és hazahozhatja a betegséget. Csúnya egy betegséget előzhet meg, nem drága, így beadattam.
2/4 anonim válasza:
Én is beadattam a kislányomnak 1éves kora után,nekünk nincs tesó vagy akitől elkaphatná. 1 percig sem gondolkoztam rajta,a védőnő és a doki is ajánlotta!
3/4 anonim válasza:
Mi beadattuk, mikor elmúlott 1 éves. Ez volt az egyetlen nem kötelező oltás, amit a gyerekorvosunk ajánlott.
4/4 anonim válasza:
Még nem kapták meg az öszre van tervezve, de minkét gyerekemnek beadatom. Tavaly volt felénk járvány, én terhes voltam a nagy még nem volt beoltva, kb a lakásból nem mertem kihúzni a lábam, haláleset is volt a betegségből kifolyólag, és ez az egyetlen nem kötelező amit a dokink ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!