Espiro Jet vagy Magic 3? Tapasztalat?
Szia!
Mi tegnap vettünk Magic 3-at!
Először vonakodtam tőle,mert egy kicsit futurisztikus,nem a megszokott babakocsi forma,de a 8 hónapos kisfiamnak nagyon kényelmes.
Ma is jót aludt benne.
Az ülése széles,így télen felöltözve is jól elfér majd benne.
Nekünk az volt a legfontosabb,hogy kicsire össze lehet csukni,a Jet túl hosszú.
Nagyon örülök, hogy írtál!
Megosztanád a tapasztalataidat velem?
Télre szeretném a kocsit. Mennyire vastag az anyaga? És a lábzsáké?
Olvastam, hogy lehajtható a tető. Ez mit takar? Meddig hajtható le?
A Magic nekem is kicsit futurisztikus. :)
Meg a súlya bizonytalanít el. Olvastam már 6,5 kilót, meg 8-at is. Jetre meg 7 és 6 kilót.
Megemelted őket? Melyik nehezebb?
Esővédő van hozzá?
Milyen tolni? Nem a legjobbak nálunk a járdák.
Élőben melyik mutat jobban? Pirosat szeretnék (lányom van). Láttál olyat? Szép?
Ne haragudj a rengeteg kérdésért, de netről rendelem majd, nem akarok csalódni!
Örök hálám a segítségért!
Nagyon szívesen:)!
Szóval:
Az lábzsák anyaga elég vékony,
nem tudom mekkora a lánykád,de szerintem az én fiam ki is növi a lábzsákot télig:)
de a lábzsákot legalább adják hozzá,
az esővédőt külön lehet kapni,1500 ft.
Megemeltem a 8,5 kg-os fiammal,elég nehéz a kocsi,a Jet egy kicsit könnyebb.
Tolni nagyon könnyű,egy kézzel is lehet,
én természetesen kéket vettem:),de a piros is nagyon szép.
Én Pesten vettem a Pandababaházba,most akciósan 27990 ft. volt
ha van még kérdésed,írj:)
Az én lányom is 8 hónapos, de kb. 1 kilóval kevesebb, mint a kisfiad. 70 cm körül van.
A lábzsák pont az, ami nagyon kellene télre. :( A mérete miatt a Magic szimpatikusabb, de formára és súlyra a Jet jobban tetszene. A többfunkciós kocsinkat ezért nem akarom használni idén, mert nehéz (12 kg). Lemérem az autónk csomagterét, aztán majd meglátom, hogy melyik lesz. Bár ha a Jet lábzsákja nagyobb... Kár, hogy nem tudom élőben megnézni! Nekem nem éri meg ezért felutazni Bp.-re. Az Apróságok boltjában néztem, elég jó áron vannak, de ha jól láttam, a Magic-hez nem adnak esővédőt.
Ja, és mi az, hogy lehajtható a tető? Hova és meddig?
Köszi!
Neked is nagyon köszönöm! :)
Nehéz a döntés, mert egyik ezért, másik meg azért tetszik.
Élőben valószínű, hogy nem fogom látni. A helyi bababoltban nincs, Pestre menni meg költséges. Idő szempontjából egy napunk rámenne, és cipelhetném a lányomat, hogy visszafelé ne két kocsival küzdjek. Az autót sajnos nem én használom munkaidőben.
Ez van.
Az Espiro oldalán nagyon jó a leírása mindkettőnek, biztos jól megfizetik a marketinges kollégát. :)) (és még mindig nem értem a tetőt. Hova lehet tolni?)
Köszönöm a segítségeteket, nagyon örülök a pozitív tapasztalatoknak!
Megint az első vagyok,ne gondolj semmi extrát a tetőre:)
Ugyanolyan,mint a többi babakocsié!
Mindkettőtöknek köszönöm, rengeteget segítettetek! Bár még mindig szemezgetek a másikkal is, lehet, hogy hamarosan az én lányom is Magic-es baba lesz! ;) Majd meglátjuk. Talán feljutok Bp.-re megnézni.
Köszi, és minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!