Hogyan ösztönözzem a babámat?
Tedd tornázó alá, lógós kis kütyük alá, ha hason van, akkor alig kelljen nyúlni érte, de ne kézbe tegyél izgi színes dolgokat
Kíváncsiak, így ösztönzöd, hogy nyúljon a dolgokért.
ezek a mit tud a baba dolgok nem szentírások...
pl a lányom 5hónaposan már egyedül felült, és mászott, másnak meg ennyi idős babája csak van, és édes. Ugyanakkor vannak kicsi lustik, akikkel semmi baj, csak lustik, és mindent később csinálnak.
Szia! Az én babám is 3,5 hónapos Az enyém sem szeretett hason lenni. " héttel ezelőtt voltunk tanácsadáson és ott láttunk egy kisbabát aki hason akart lenni csak és nagyon ügyesen manőverezett. Oda vittem az én kisfiamat és mondtam neki, hogy nézd ezt a babát, milyen ügyes, neked is így kellene ráadásul ő fiatalabb is nálad. Biztos nem értette még meg de hahiszitek ha nem ,azóta alszik hason. Már odáig fajult a dolog, hogy a fejét sem akarta megforditani hasonfekve, csak orditott és döngölte a matracot. Viszont nyulkálni már egy ideje érte nyul dolgokért. van egy elektromos óránk ami érintésre világit, tegnap tanitottam meg neki ezt. Nagyon ügyesen megböki már, örül, hogy világit.
De ő is csak az érdekesek felé nyul csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!