Mikor rakjam össze a babának vásárolt kiságyat és egyéb dolgokat?
Szerintem ezt mindenki maga érzi. Ha neked úgy jó, hogy vársz még vele, akkor tedd azt. Én most leszek 30. hetes, de kb két hete már megvan minden, ami a babucinak kell, a kisruhák is kimosva, kivasalva a szekrényben, a pelenkázó fölötti polcon még a fürdetőszerek, babaolaj, pelenka is készenlétben áll. Minden összerakva, előkészítve. Én így érzem jól magam. Annál is inkább, mert a barátnőmék is halogatták a dolgot, hogy majd később, aztán úgy esett, hogy az utólsó két hónapot kórházban töltötte. nem is tudott semmit megvenni, mindent a férjére kellett bíznia. Ugyan én is simán rábízhatnám a páromra adott esetben, de jobb szeretem magam intézni - olyan jó érzés volt a születendő kisbabánknak vásáolgatni - ezért hogy ne érhessen meglepetés, inkább előre készültünk. De tégy úgy, ahogy te érzed helyesnek. Szerintem erre nincs szabály. Mindenki akkor kezd hozzá, amikor úgy látja jónak.
Boldog babavárást, könnyű szülést!:-)
szia
én júl.végére vagyok kiírva, júniustól tervezünk vásárólgatni.hogy a kis ágyat mikor szereljük össze?szerintem azt a páromra hagyom, mikor én már benn leszek a kórházban.úgy érzem nem tudnám itt nézegetni az üres kiságyat.:(
boldog babavárást
Mi is lassan veszünk, ill vettünk meg mindent. Leghamarabb a bébihordót vetem meg én is. Talán a 24. héten. Aztán hosszabb szünet, és kb a 30.ik héttől kezdtem ruhákat venni, takarót varrni, meg épp tegnap előtt vettem meg a pellust mert le volt árazva, és lehet már csak 5 hetem van, de az is lehet hogy 7. 33 hetes vagyok, de már jobban érezném magam, ha itt lenne a kiságy. A babakocsit csak meg kell rendelni a netről. és 4 nap alatt kihozzák incgyen, élőben már kinéztük, csak nincs a közelben Brendon. És én onnan veszem, ott van ez a fajta. Szerintem ha nincs semmi gond akkor ráérsz a 30ik héttől vásárolni. De az anyagi helyzeteden is függ. Mi nem tudnánk magunk megvenni egyszerre mindent. Így is szerencsénk van mert se a babakocsit, se a kiságyat nem mi álljuk. De így is van mire költeni.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!