Mitől fájhat a hasa?
A barack és az alma megpiszkálja a kis pociját.
Legjobban az alma a savassága miatt.
Valakit az alma befog, csínján kell vele bánni. Probáld csak a zoldságeket. En krumplit és pépát adtam neki eloszor. 6-7 hosan kezdtuk a hozzátáplálást. 1 héten csak 1 fajta ételt kapott és csak 1-2 kanálkával. Ne adj neki tul sokat. Csak épphogy kostolgasson, ízlelgesse. Van még idotok.
másfél éves kislány anyukája
Ha "megint" fáj, ahogy írod, akkor én pláne nem erőltetném még a hozzátáplálást. Ráértek vele, amikor már elég érett lesz hozzá a pocakja is.
1-2 hétig is eltarthat, mire a csak anyatejjel vissza fogod tudni rendezni a bélflóráját....
Kérdező, ebben az életkorban már elkezdenek a picik utánozni és élvezik, hogy azt csinálják, amit maguk körül látnak. A nyúlás az egyik jele lehet annak, hogy lassan készen lesz a hozzátáplálásra; de nem ez az egyetlen jele. Sőt, ha a pocakja viszont nyilvánvalóan nem bírja még, akkor az egyik "feltétel" üti a másikat, vagyis talán még nincs itt az idő.
Minél több jelét látod annak, hogy érett a babád, annál bátrabb lehetsz majd idővel. De egyetlen jel még nem elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!