Mennyi idősen állt át gyermeked a napi egyszeri alvásra?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 17:44
1/10 anonim válasza:
Fél éves kora óta csak éjszaka hajlandó aludni, nappal egy percet sem...
2/10 anonim válasza:
17 hósan állt át a napközbeni egyszeri alvásra. Most 2 éves és még mindig egyszer alszik napközben.
3/10 anonim válasza:
1 éves kora körül alakult ki a napi 1 alvás.
5/10 anonim válasza:
lányom egy évesen állt át. nyaralni voltunk a balcsin és csak délben aludt. aztán mikor hazajöttünk, már maradt ez a napközbeni egy alvás ami általában 1,5-2 óra.
6/10 anonim válasza:
13 hósan már váltakozott az 1 és 2 alvás, elég nehéz időszak volt, mert sosem tudtam, hogy milyen napunk lesz. 1× vagy 2× fog aludni? 15 hótól már csak 1× alszik.
8/10 anonim válasza:
En ma probaltam eloszor, mert ejszaka nem aludt jol es este is kb 45 percet forgolodott. Aludt delutan egy es negyed orat. Ma siman aludt tapszer utan, az ejszakara kivancsi vagyok mi lesz. Mostanaban mar legalabb haromszor kelt... Majd megirom. Amugy 13 honapos mult.
9/10 anonim válasza:
3.vagyok.Nálunk nem ment olyan könnyen.Vittem a szobájába a délutáni alváshoz,mert már nagyon dörzsölgette a szemét.Alvás nem lett belőle sírdogált,dobálta magát ,forgolodott,Akkor még azt hittem más a gond.Aztán egyszer csak 12 körül sem akart elaludni,na mondom most már semmennyit nem fog aludni??Végül kialakult,hogy fél 1 től alszik fél 3 ig.Ez lett a napi egyszeri alvása.
10/10 anonim válasza:
Nálunk is egy éves kora körül. Nagyon nehezen aludt el este, ezért délután inkább lefoglaltuk és nem hagytuk az alvást, így beállt nála, hogy kb. 11-től alszik 1-2-ig, aztán már csak este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!