6 hós tejcsis babátokkal hol tartotok hozzátáplálás szempontjából?
Figyelt kérdés
Azt az ételt amit már 5-6 napja kis mennyiségben eszik és kiderült, hogy nem okoz allergiát, pocakfájást, szorulást stb azt adhatom neki annyival nagyobb mennyiségben ahogy ő igényli?2009. júl. 9. 07:43
1/6 anonim válasza:
Háát, nagyobb mennyiségben semmiképp ne adj neki, mint ahogy ő igényli, mert abból hányás és hasfájás lesz. Csak annyit adj neki, amennyit jó étvággyal megeszik, ha látod, hogy már nem kell neki, ne erőltesd.
Már bátran adhatod neki nagyobb adagban, ha már 5-6 napja eszi őket, és semmi baja tőlük. Én 2-3 napig kóstoltattam anno, aztán fél üvegnyi, majd 2 hét múlva már egész üvegnyit megevett mindenből (kivéve a sárgarépás dolgokat, attól ma is öklendezik).
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi azt nem írtam mit gondoltam nagyobb mennyiségen! 5-6 bébi kanálnyi volt eddig a csúcs, de csak úgy unszolgatva. Na de tegnap.... 12 kanállal bevágott úgy, hogy hiszti volt ha nem adtam még neki. Soha nem volt még ilyen étvágy, meg is lepődtem. Nyitotta a kis száját és követelte. Semmi gondja nem volt egy hatalmasat aludt utána. Öszibari-alma bébikaji amit már 2 hete próbálgatunk kisebb nagyobb szünetekkel!
2009. júl. 9. 08:25
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok ismét! Nagyon édes lehet, ahogy tátog! :) Az enyém 6 hónaposan már megvett 1 bébiételnyi üveggel gyümölcsöt, adtam neki, amig kérte. Mikor elfogyott, még tátogott, de többet nem adtam neki (azaz nem bontottam fel újabb üveget - akkor még nem én csináltam, mert nem volt friss barack). Add csak a kis drágának, hadd egye jó étvággyal! :)
4/6 anonim válasza:
ekkor még sehol...8 hónapos volt,mikor előx elfogadott mást is az anyatejcsin kívül:-)
5/6 anonim válasza:
Még sehol nem tartunk, most kezdjük, ha betöltötte a 6 hót. Én hiszem azt, hogy addig elég neki az anyatej, sőt nem csak elég, hanem a lehető legjobb.
6/6 A kérdező kommentje:
5,5 hósan kezdtük mi is a kajcsi kóstolgatást elég kis adagokba. Most már 6 hósan és 1 hetesen értük el ezt a szintet! :))
2009. júl. 15. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!