Mi volt a leghumorosabb esemény ami a babátokkal történt? Példa lent ^^
Fiammal kezdtük a hozzátáplálást, és eljutottunk a borsófőzelékig(üveges), annyira nem ízlett a gyereknek, hogy végül odaadtam neki a tányért, barátkozzanak, egyből a fejére borította, azóta viszont imádja:D
Ügyesen fogta a pudingos dobozt, én lapátoltam a szájába, egyszercsak úgy gondolta, iszik belőle8egyedül tudott már inni bögréből, csőr nélkül), kb a fél arca belefért még a dobozkába, tiszta csoki volt a kicsi feje.
Lányommal a paradicsomos krumpli volt az egyetlen, amin mosolyogtam... Olyan fintorokat ritkán lát az ember... viszont olyan gyorsan se lehet etetni, mint ahogy a kicsi követelte:)
Vele inkább a kavicsozás amin jókat lehet rötyögni: beteszi a felsőjébe, alul kiveszi:)
Tegnapi történet 1 éves fiamról.
Lehúzta az egeret a számítógépasztalról, és a vezetéknél fogva lóbálta, de jó erősen. Sikerült vele fejbe csapnia magát, fájhatott neki rendesen. Erre begurult, és még jobban csapkodott vele. Az egér meg ütemesen kopogott a fején. Ő meg egyre jobban ordított. Brrr....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!