Nagyon sok ez a súlygyarapodás?
Figyelt kérdés
6 hetes babám most 5 kg, és 3090-nel jöttünk haza a kórházból (4 naposan), amúgy 3290-neml született.. :-)2012. jún. 30. 18:57
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem, anyatejes, és csak azt kap! :-)
2012. jún. 30. 18:58
2/9 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 15 kg-ot hízott havonta. 2 hónaposan már 7 kiló volt:)CSak anyatejes volt.
Tehát nem sok a tiéd.
4/9 anonim válasza:
Sok, az biztos, de ha csak anyatejes akkor ez így rendben van :)
5/9 A kérdező kommentje:
Másfél kilót? Uhh az igen :-)
Pedig azthinné az ember, hogy a tápszeresek nőnek ilyen gyorsan csak, de ezekszerint... :)
2012. jún. 30. 19:05
6/9 anonim válasza:
Az én fiam is 1,5 kg hízott havonta és csak anyatejes volt.Teljesen normális.
7/9 anonim válasza:
Az én 3 babám mind tápis volt, és egyiknél sem fordult elő egyik hónapban sem, még a legelső három hónapban sem, hogy 1kg-ot híztak volna. :)) (a legtöbb az egyiknél 800gramm volt. :)))
Szerintem ez tévhit, hogy a tápis babák jobban híznak.
A te babád jól gyarapszik nagyon. :)
Jó egészséget nektek és jó babázást!!!
8/9 anonim válasza:
azen babam is annyi volt 6 hetesen 3180 jottunk ki korhazbol nem sok szinten anyatejes volt
9/9 anonim válasza:
Az enyémmel is kb ez volt a helyzet. Az orvos mindig azzal piszkált, hogy túl sokat hízik, elég lenne 3óránként etetni, de ha gyakrabban éhes és sír én nem tudom sírni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!