Beatrix25 kérdése:
Mit tegyek, hogy a 2 éves kisfiam megegye a gyümölcsöt, a tejtermékeket, és a húst?
Figyelt kérdés
7 hónapos korától nagyon rossz evő lett.A húst egyáltalán nem eszi meg,ha puha akkor sem,kiköpi csak.És a gyümölcsöt sem akarja már megenni,örülök,hogy egy fél banánt bele tudok tuszkolninaponta.Kisebb korába megette a joghurtot is,de már azt sem.Tejet,sajtot,margarint,vajat úgy ahogy megeszi,nem minden nap.Elég ennyi tejtermék neki?Próbáltam vitaminokat adni neki,pl Vitacolan-t,de nem vesz be semmit,ha beteg a gyógyszert sem hagyja,kihányja.Mit lehet tenni egy ilyen gyerekkel?Van valaki hasonló helyzetben?Nagyon dühítő már,mindent megpróbáltunk,több orvosnál is voltunk,szerencsére nem találtak semmit.11 kg,szerintem soványka.2012. jún. 29. 16:34
1/5 anonim válasza:
10 kg fölött már lehet adni Béres cseppet+C-vitamin cseppet az italába, hátha jobb étvágya lesz. Nekem van egy zabagép 2 éves meg egy fényevő 3,5 éves, ő gyakorlatilag üres zsömlén meg tejen él, pedig régebben jó evő volt. Nem erőltetem. Kínálom mindig, de ha nem eszik, így járt. Oviban is csak az üres dolgokat eszi meg, max. a vajas kenyeret. Később csak megjön az esze. Ráadásul nem is beteges, nem értem, és nagy is a kortársaihoz képest.
2/5 anonim válasza:
nem kívánja tőletek?az én fiam is elég válogatós volt,mindíg volt valami amit nem akart megenni,ha előtte ettünk és mondtuk mennyire finom mindíg kunyizott,ma már szerencsére csirkecombocskával szaladgál :)amit észrevettem még,hogy gyerek társaságban zabál,nem eszik tényleg zabál,csak lestem mennyit eszik.remélem megváltozik a fiad is.
3/5 anonim válasza:
Esetleg most hogy nyár van,egy trükk,a srácaim imádják!Házilag készített jégkrém,ami nem más mint görög joghurt(vagy bármilyen krémes),és gyümölcs(bármilyen)esetleg egy kis méz.Lehet kapni formát a lefagyasztáshoz.Mondjuk ők jól esznek,de mióta meleg van oda vannak ezért,és én szívesen is adom.
4/5 anonim válasza:
MIntha csak az en fiamrol irtad volna, igaz, az enyem mar 4 eves, 15 kilo, de fott tesztan (magaban, szosz nelkul), sult krumplin es csupasz kenyeren kivul alig eszik mast. Utalja a gyumolcsoket, a nyers zoldseget sem eszi, igaz, a fiam eszik kis hust, de ezt is csak az utobbi evben. En minden nap adok neki multivitamint (kanalas), hogy ne legyen vitamin hianyos, amugy mast nem nagyon tehetsz, csak kivarod, hogy ha idosebb lesz, hatha megeszi a gyumolcsot/zoldseget/hust is. Eroltetni nem lehet, mert kihanyja es csak az ellenkezojet ered el vele, megjobban utalni fogja. Amugy a tej/sajt eleg neki, amennyit irtal, nem baj, ha nem minden nap eszik ilyet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)Reméltem hogy nem vagyok egyedül.Megpróbálom nem idegesíteni magam miatta.Szerencsére nem beteges,még így sem hogy nem eszik túl sokat.
2012. júl. 1. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!