Születésnapi ajándékot keresek 1 éves kislánynak 6-7 ezer forint értékben. Ajánlanátok valamit?
itt vannak homokozók és medencék egyben, kb 6000 ft
- esetleg ha van kertetek, akkor lehetne pár lépcsőfokos műanyag csúszdát (nálunk 7500 ft a játékboltban, no name márka)
- hintaló, szobahinta - rengeteg gyártótól és a legkülönfélébb árfekvésben
- hajas baba tartozékokkal, ruhácskákkal stb
- kisméretű háztartási eszközök: vasaló, fűnyíró stb, amivel titeket lát foglalkozni
Szia!
Van az a nagy habszivacs kirakó, sajnos nem tudom mi a hivatalos neve... de biztos tudod miről beszélek. Nagy méretű lapokból össze lehet rakni és játszó szőnyegnek is nagy jó :) Én erre szavazok, sokáig jó lesz neki.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Neked kedves harmadik válaszoló csak azt üzenném, hogy nem kioktatást kértem, hanem segítséget. Miért írtál, ha nem a kérdésre válaszoltál. Egyébként pedig az utánad következő jól látja a dolgokat. Érti miért kértem a segítséget. Azért köszönöm Neked is.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!